numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
eu din cate stiu daka am peste 15 ani pot sa dau declaratie ca am fost de acord sa intretinem relatii sexuale!si ca il iubesc!...nu prea ma intereseaza dak mas imbonlavi si eu...:)dar vreau sa stiu doar:) daka intretinem relatii sexuale protejat???si nu ma imbonlavesc?poate sa ii faca politia ceva?daka eu dau declaratie ca am stat de buna voie??
E bine sa mergeti la medic si sa aveti hartie de la medicul psihiatru ca sunteti in deplinatatea facultatilor mintale.
Daca se dovedeste cu nu sunteti in deplinatatea facultatilor mintale vor exista infractiuni si va merge la inchisoare.
Daca aveti probleme de sanatate mintala tot va raspunde penal, chiar si in caz de relatii protejate.
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)