numele meu este amalia si am nevoie de o lamurire cu privire la cazuri de corupere de minori. un ex: cand este vorba de corupere de minori?daca fata are 17 si un copil iar tatal este major...fata nu vrea sa il denunte si nici sa isi asume raspunderea pt copil...este vorba de corupere de minori?multumesc
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri , stiu ca rascolesc acum toata discutia dar nu am inteles prea bine, si as vrea sa mi se explice un pic mai clar
Am 15 ani , iar prietenul meu are 23 , suntem vecini de bloc si parinti nostri se cunosc foarte bine . De curand am facut sex cu el , iar parinti mei cred ca si-au dat seama de asta , insa nu mi-ai zis nimic , ba mai mult cred ca incearca sa ma sprijine si sa imi spuna ce e bine sa fac si ce nu e bine sa fac.
Intrebarea mea e urmoatoarea , Poate prietenul meu avea probleme , avand in vedere faptul ca au am 15 ani ....?
Ce probleme ar avea in cazul in care parintii mei nu ar fi de acord ??
Pentru Giuliaa: da, poate avea priobleme, in functie de situatia de fapt. Nu stim ce anume, ca nu e numai o situatie de fapt prinsa in Codul penal, asa ca pot fi mai multe variante. Gasiti detalii pe pagina precedenta.
Pentru abcd: Nu avem date indeajuns, situatia de fapt e esentiala in penal, daca aratati situatia numai generic, atunci nu putem sti ce se poate intampla, decat in linii atat de mari, ca ar trebui sa scriem o jumatate de carte sa va explicam.
Puteti vorbi la scoala sa fie in alerta sa nu intre, puteti sa mergeti cu fata la un psiholog, puteti incerca sa vorbiti cu sotia lui sa vedeti ce alte date mai obtineti, puteti impune limite ale iesirilor ei etc.
La politie mare lucru nu s-ar putea intampla daca nu a facut nimic, lucru pe care noi nu il cunoastem... dar daca el vrea anumite lucruri de la copila, e foarte posibil sa ii ingreunati mult planul daca va interesati de aproape de el, nu de fiica dv. Daca lui ii faceti plangeri, vorbiti cu intreaga lui familie, repetat, intrati in viata lui, il urmariti pe el cum o urmareste si el pe fiica dv., asa incat sa i se para ca nu merita atata efort si risc.
Am 15 ani impliniti , peste 2 luni fac 16 . Am tot citit discutiile acestiu topic , Nu inteleg de ce ar avea probleme daca parintii mei sunt deacord si toata lumea e fericita (mai putini asa zisi prieteni care sunt invidiosi pe noi) . Sau era vb de problemele pe care le poate avea in cazul in care parinti mei nu erau de acord?
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)