mihaelamicka a scris:
Foarte interesant.. dar azi am vorbit chiar cu cineva care lucra la Finante in Alba si mi-a zis ca raman in Norma codurile de IT ( implicit 6202 care ma intereseaza pe mine) cel putin in Alba....
In acelasi timp mi s-a zis ca sunt trecuti pe real PFA-urile care au mi mult de 1 cod CAEN... cei care au doar unul raman pe norma...
mihaela, ai platit impozitul pe primul trimestru? ai primit decizie de impunere pe acest an?
deocamdata cred ca abia se propaga chestia asta, pina ajunge sa inteleaga/interpreteze fiecare directie publica oug117 mai este; codul fiscal/normele spune clar ca sunt servicii, cei din brasov au scos norma IT pe motiv ca sunt diferente mari intre venituri, cei din Bacau au venit cu faptul ca venitul de pe IT ar fi de fapt venit din proprietate intelectuala...
Pentru cei tineri inca, fara obligatii cred ca e un bun semna, plecati din tara cat mai puteti :D
Eu unul sunt din pacate / fericire negativist, merg totdeauna pe varianta cea mai neagra, daca nu se adevereste exceptional ...