tim68 a scris:
Dvs. ati citit ce am scris la pag.5 in data de 27.07.?Cum puteti sa spuneti"nu am aflat daca ati primit vreun raspuns"din moment ce reiese destul de clar ca exista documente de la autoritatea tutelara si politie,care mentioneaza ca parata nu doreste sa se cunoasca domiciliul actual.Asta a declarat celor doua organe mama paratei.Aceste documente sunt depuse la dosar din luna aprilie,fara insa a avea vreo relevanta pentru judecator.Dansul o lungeste cu lipsa de procedura,lipsa raport autoritate tutelara,citare a paratei prin presa...etcSper ca in septembrie sa fie indeplinite conditiile pentru a se putea judeca...Eu va rog pe dvs. sa va informati corect atunci cand faceti comentarii,nu mai raspundeti doar de dragul de a va afla in treaba.Daca intr-un fel sau altul ma puteti ajuta raspundeti va rog coerent si pe intelesul nostru al tuturor celor ce avem nevoie de ajutor.Termene de ale dvs. de genul "scopul legal pentru care sunt reglementate aceste plangeri..."ori "demersul prin procedura mai rapida"nu-mi spun mai nimic.
Ati reusit sa plictisiti omul, neajutindu-l cu mai nimic dupa 6 pagini de forum ! Nici macat n-a mai postat dupa termenul din septembrie, fapt care putea ajuta pe altii aflati in situatii similare...
Ce inteleg eu e ca daca am bani destui, dreptatea mea e mai "tare" decit a celuilalt (prin intermediul avocatului potrivit. Extrapolind, cu citi bani nu trebuie sa am dreptate ??? Mi-e jena de sistemul acesta !
Ce problema complicata avea tim68 ca sa cistige doat cu un avocat ? Ce a cerut decit simplul drept de a-si vedea copilul? mMi se pare normal ca omul sa se revolte cind il duceti cu zaharelul, si nici macar nu am sesizat vreo jignire voita ! cum va simtiti dvs. cind la doctor nu pricepeti nici jumatate din "polologhia" dinsului ? Sau daca eu v-as explica tehnic cum utilizati telefonul dvs ?
Eu am o problema similara cu a lui, diferenta fiind ca eu am putut vedea/lua copilul(5ani) pina acum 1 an cind fosta sotie din invidie/gelozie pentru noua mea concubina a decis sa mi-l dea cit mai rar, motivar cit mai aberant. Am avut termen pentru stabilirea perioadelor de vizita in mai la care nu s-a prezentat sotia, aminat in iunie. Abia cu o saptamina inainte de al 2-lea termen vine cineva la domiciliul meu sa faca ancheta sociala (neanuntat prin posta, telefon...) si numai ancheta nu se poate numi aia... Surpriza vine cind imi zice ca nu crede ca intr-o saptamina apar la dosar documentele anchetei, deci mi se va amina din nou procesul pina in.... septembrie, ca vine vacanta de vara la judecatorie !!! Ahh... si mai ma intreaba de adresa fostei sotii si telefonul ei, deoarece erau incomplete in hirtiile ei ! Cam cit timp le trebuie sa trimita niste hirtii pe o distanta de 500 m ? Atita timp cit eu sa vad copilul 3 ore in 4 luni ? Pentru asta imi trebuie avocat ? Da, am posibilitatea sa platesc un avocat, sotia unui prieten e avocata, insa imi zic ca dreptul de a-mi veea copilul e ceva simplu ! Poate nu e cel mai potrivit avocat, trebuie sa gasesc undeva topuri de avocati pe specialitati ?!?