tim68 a scris:
Cu tot respectul eu nu prea mai inteleg nimic...Ce inseamna pt. dvs. a plati cu adevarat un avocat?Exista si posibilitatea de a te face doar ca platesti un avocat ? As putea sa-mi aleg un avocat care sa ma reprezinte si fara sa-l platesc?Si apoi nu mi se pare corect nici din partea avocatului sa accepte de a incasa insa de a nu se considera indeajuns de stimulat pentru a castiga procesul respectiv...
O rugaminte ,am inteles ca am nevoie de un avocat bine platit si priceput , haideti insa sa ne intoarcem la tema propusa de mine si sa gasim solutiii...
Trebuie sa recunosc ca aveti simtul umorului deosebit de dezvoltat:))=D>
Dar acest simt al umorului nu rezolva problema dvs.:">
Eu, asa cum sunt convins ca ati inteles, v-am recomandat ca trebuie sa va angajati un avocat tocmai in scopul de a va rezolva probleama.
Cred ca este cel mai bun sfat.
Cu siguranta ca nu numai mie imi sunteti simpatic :) dar un avocat care sa stie ceea are are de facut este exact ceea ce va trebuie.
P e de alta parte, sunt de parere ca in timp veti reusi sa va descurcati si singur dar nu stiu daca chiar aveti atata rabdare.;)
Sper ca nu va suparati pe mine pentru ceea ce va sugerez.:)
Intentia mea este sa va dau cel mai bun sfat.
Este foarte greu sa va descurcati singur fara un avocat care a studiat timp de mai multi ani astfel de probleme.
avocat Claudiu Lascoschi