AVLIL a scris:
Sa obtineti drept de vizitare pe ordonanta in timpul judecarii fondului ar fi indicat! ASta pentru ca se poate observa cum anume intelege cealalta parte sa se opuna executarii... si se pot lua masuri pe fond in consecinta!
NU mai spun ce prost da in instanta ca o parte nu i-a permis celeilalte relatii cu copilul, desi exista ordonanta in acest sens!!
Mi s-a spus ca nu mai pot obtine ordonanta prezidentiala daca s-au cerut martori sau daca am primit termen scurt pe vara,nu am inteles de ce... mai ales ca pirita nu-mi mai ingaduie nici sa vad copilul , nici sa vorbesc la telefon. O astfel deordonanta ar fi fost uitila atit pentru intretinerea relatiilor cu copilul cit si , cum ati spus dvs. sa evidentieze inversunarea mamei . Ulttima oara am vazut copilul impreuna cu concubina mea si bineinteles ca de atunci nu l-am mai putut vedea. Asta dupa ce de fata cu copilul a folosit cuvinte mai mult decit nedictionaresti la adresa mea si a concubinei, lucru util pentru ca aceasta din urma ecitata ca martor. Nu stiu cit e luat in considerare faptul ca am fost la cei 2 medici unde e tratat copilul si nici unul nu a spus ca minorul necesita tratament specific, doar un medic mi-a dat o hirtie diagnostic, celalalt doar verbal sustinind starea buna a copilului. Ambii au sustinut ca nu pot da ceva valabil in tribunal. Cum pot demonta slabele motive pentru care nu pot lua copilul deoarece ii agravez presupusa boala? O alta acuzatie e ca am o viata dezordnata si haotica nu poate fi sustinuta prin nici un fel de martori. Ar trebui sa ma tem de martorii ei , din care unul nici nu-l cunosc?