avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Medierea conflictelor in civil
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Medierea conflictelor in civil

In mare parte conflictele din civil si nu numai, se pot rezolva pe cale amiabila,prin mediere.
Sunt dispusi avocatii sa conlucreze cu mediatorii ,avand in vedere faptul ca drumul lung al unui proces se scurteaza la cateva ore iar costurile se reduc la minim, pentru justitiabili?
AVLIL, da`un autodenunt (sau cum ii spune) nu merge?:P
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2008
ContSters56778, utilizator
Avlili a scris
Vezi ca ai datele mele de contact pe net, mergi la politie si depune o plangere pentru exercitarea fara drept a unei
Cum sa-mi spui ca daca ma intalnesc eu cu partea adversa fara mediator, negociind o tranzactie, fac mediere? Pai... eu reprezint o singura parte, tata!X-(:

Eu am dedus din ce ai scris pe forum pana in prezent ca iubesti anagramarea ,dar nu am putut sa cred ca iesti si grea de cap si ca iti place sa interpretezi cum vrei tu,adica eronat.
Textele de lege le-am pus pentru comentarii nu pentru atac la persoana ta sau a alteia.
Esti foarte ciudata gandeste inainte de a te exprima.:((
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2008
tatu tudor 2007, utilizator
Domnu ` tatu posibil ca AVLIL sa iubeasca anagramarea.. insa se pare ca dumneata iubesti agramarea...
Pentru un mediator cu studii superiore... penibil!
Reciteste-ti mesajele si vezi de ce!
E posibil d-le JH,omul e supus greseli
Nu intentionez o disputa in subiecte,ci doar o dezbatere,pasnica si clara.Daca uni interpreteaza cum vor ei ,nu am nimic impotriva .
Le doresc succes
tatu tudor2007 a scris:

E posibil d-le JH,omul e supus greseli
Nu intentionez o disputa in subiecte,ci doar o dezbatere,pasnica si clara.Daca uni interpreteaza cum vor ei ,nu am nimic impotriva .
Le doresc succes

Nu stiu cine e Avlili, dar presupun ca te referi la mine... :P
Ce sa spun, scriu in graba mare pe net, sunt pauzele mele din tiompul lucrului si o dependenta nou creata de juma' de an pentru forumul asta.
Cele mai dese greseli sunt consoanele dublete (r si d in special), dar si inlocuirea unor litere cu altele: u cu i, a cu e etc., inversarea ordinii unor litere in cuvinte. Nu-mi recitesc mereu posturtile inainte de publicare, dar stiu ca aceleasi greseli mi le gasesc in drefturi... :(
Asta se cheama viteza mare ori neatentie, in niciun caz ca sunt agramata... Iar daca nu stapanim anumiti termeni, putem spune simplu: analfabet, needucat, nestiutor, habarnist... B-)
Dar... daca tot ati atras atentia cat de ... putin desteapta sunt, atunci era bine sa dati un citat care si continea asa ceva, ori sunt eu chioara?... Iar citatul se da exact, ca de-aia e citat si avem si posibilitatea de a activa "butonul" cu citat de dupa fiecare mesaj... Ca sa ma exprim asa, mai comun.

Mesajul pe care l-am citat eu are cam asa:
- "greseli" in loc de articulatul "greselii"; in limba romana, rar folosim cuvinte nearticulate in fraze;
- fraza se termina, de regula, cu un semn de punctuatie, ceva...
- nimeni nu poate intentiona o disputa, intentia presupune o actiune, intentia nu presupune o cana, un lapte sau alt obiect;
- "uni" este un cuvant, adjectiv, care arata ca o culoare este uniforma pe un material, perete etc.; se citeste [iuni] ca vine din franceza. Unii insa, e altceva.
- dupa fiecare semn de punctuatie se pune pauza; repet: dupa si nu inainte.

4 randuri, 5 greseli; nici eu n-as fi reusit mai bine. =D> Asta este o argumentatie si nu ce ati aratat dv. anterior. E usor sa spunem ca "oamenii e prosti, rai sau altcumva", insa e mai greu sa o demonstram.

Si eu am dorit o dezbatere benefica pentru toti, insa dv. nu stiti sa participati la o discutie in contradictoriu, dv. veniti cu cateva stelute sau 10 puncte care nu raspund, macar una sau macar textele alea de lege, la intrebarea simpla: ce poate face un moderator in plus fata de mine?
:-/
Succes va doresc si eu precum si castigarea cat mai multor concursuri de anagrame! Ceea ce nu va va face, evident, nestiutor de gramatica, ci din contra, un mare cunoscator de vocabular! ;)

Alte discuții în legătură

Decizia curtii constitutionale privind etapa informarii obligatorii despre avantajele medierii CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT Ce parere au distinsii colegi mediatori despre decizia Curtii Constitutionale de azi privind neconstitutionalitatea unor artic din legea 192/2006?:oops: (vezi toată discuția)
Ce spun judecatorii si avocatii despre medierea conflictelor tatu  tudor  2007 tatu tudor 2007 Vizionare placuta Click pentru a vedea: http://www.tv-net.ro/Video-Medierea-alternativa-pentru-solutionarea-conflictelor+681 (vezi toată discuția)
Activitati de mediere ale avocatilor Gina Iacovici - Diaconu Gina Iacovici - Diaconu Imi cer scuze daca mai exista un topic asemanator insa cautand pe forum nu am gasit subiectul propriu zis. Va rog sa va expuneti opiniile asupra unor probleme ... (vezi toată discuția)