avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recunoasterea paternitatii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recunoasterea paternitatii

Am un baiat de 8 aniiar tatal lui nu l-a recunoscut la nastere ,am locuit impreuna 5 ani iar de 3 ani santem despartiti eu nefiind casatorita niciodata Am fost data in judecata pt recunoasterea paternitatii,tatal copilului vrea sal recunoasca .As vrea sa stiu ce as putea face pt a impiedica recunoastera lui .eu locuiesc si lucrez in italia iar baiatul sta in Romania la parintii .mei eu trimitandule bani pt intretinerea lui.Urmeaza sa ma casatoresc in Italia si as vrea sa trec copilu pe numele sotului.dar procedura este greoaie si eu am primit deja citatie .Va rog sa ma ajutati sa nu-mi pierd copilu .ce as putea face va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariazet45 , utilizator 21:28, 13 Noiembrie 2009
Romascanu, treaba e clara in functie de situatia certa.
Daca un proces nu se finalizeaza cu o hotararea care sa solutioneze fondul cauzei nu va opera autoritatea de lucru judecat.Daca partile isi retrag cererile de chemare in judecata cum ar opera autoritatea de lucru judecat ?

Daca avocatul i-a spus de autoritate de lucru judecat e clar ca a vazut hotararea si actiunea noua.
Faptul ca partea nu intelege un lucru simplu nu este vina avocatului pe care il are.

Daca un avocat care a vazut actele spune ceva, un alt avocat care nu a vazut actele nu poate sa il contrazica pe acel avocat pt simplul motiv ca nu a vazut actele.
Userul a zis ca avocatul ei i-a spuus de autoritate de lucru judecat.
Faptul ca ea nu intelege ca se pot deschide si 10 actiuni care sa fie toate respinse pe aceeasi autoritate de lucru judecat este problema userului.
Cred ca toti i-am explicat intr-un fel in care trebuia sa inteleaga.

avocat Claudiu Lascoschi
=D>=D>va multumesc foarte mult ,am gasit un site in care oamenilor le pasa de ceea ce se intampla in jurul lor .Oricum pe 14 vin in tara si promit ca o sa va tin la curent cu ce se intampla .Am inteles ce e de facut si sper ca si justitia sa inteleaga acest lucru .Oricum trebuia sa vin de sarbatori la copii asa ca faptu ca vin cateva zile mai devreme nu conteaza Sper doar la intelegerea patronilor pt faptu ca nu a trecut nici 2 luni si ma invoiesc iar De naveta ROMANIA -ITALIA ati auzit o so fac eu dar nu las copii in mana unui analfabet care spera sa nu mai fie necesar sa munceasca niciodata pt ca ar primi bani pt intretinerea lor mai mult decat a visat el sa primeasca daca ar avea un serviciu in Romania si numai asta urmereste nu binele copiilor .Inca o dat va multumec de intelegere si sper din tot sufletu sa aveti dreptate in privinta judecarii acestui caz .
Atunci totul e O.K.
Daca veti fi prezenta la proces, apoi, veti putea sarbatori linistita in tara de sarbatori castigarea procesului.:thumbup:
Daca instanta spune ca intra ,,in pronuntare" dupa ce se depune hotararea veche s-a rezolvat.:)

avocat Claudiu Lascoschi
buna seara ,nu a mai intrat pe net pt ca am fost ocupata ,procesul meu nu s-a mai solutionat ,mi s-a facut recurs,am doua prcese pe rol,unu la recurs pe 23 si unu pe 25 normal ,am venit in tara pt ambele procese si chiar nu mai stiu ce sa fac sant sfarsita de vlaga iar cheltuielile cu avocatii ma termina ,ce as mai pute face ?
Sa aveti rabdare.Poate ca nu trebuia sa veniti in tara.V-au chemat avocatii?
Dar chiar ati platit sume de ordinul miilor de euro de sunteti terminata financiar ?
Dupa castigarea proceselor veti putea recupera cheltuielile de judecata ( onorariile) cu avocatii.
Veti executa hotarararile instantelor.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Paternitate sau a declara un copil Vali2 Vali2 Buna seara, Doresc sa aflu care este procedura pentru a declara un copil de peste 2 ani de catre tata. Este necesara stabilirea paternitatii si daca da care ... (vezi toată discuția)
Cine va fi tatal ? adonisalexandru adonisalexandru De aprox. 2 ani stau impreuna cu o femeie care va fi mama copilului meu. Problema e ca ea nu a divortat de fostul ei sot si fiind insarcinata nu stiu ce nume ... (vezi toată discuția)
Se poate ca tatal sa nu aiba deloc legatura cu minorii? Imparatul Imparatul S-a pronuntat divortul in Romania, dintre o romanca si sotul ei italian. Copiii au fost incredintati mamei, dar are dreptul si tatal sa-i ia cu el, de 2 ori pe ... (vezi toată discuția)