@hanselline, pentru ca suntem in post am sa postez si eu o reteta, o poti incerca daca vrei, in perioada imediat urmatoare. :yes:Si...pentru ca am vorbit putin mai devreme cu @Ares, se pare ca sunt si in asentimentul ei. Tocmai mi-a spus ca se pregateste sa posteze si ea ceva :confused:...oare ce-o posta ea aici :rolleyes:?
Varza de Bruxelles in aluat de bere
400gr. varza de Bruxelles se curata, se spala,se fierbe in apa rece cu putina sare, iar cand s-a inmuiat se pune intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa. Dupa ce s-a racit se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un castron se pun 200 ml de bere(@Ares ...poate fi si bere neagra :))), dupa care se adauga 200gr.de faina in ploaie, amestecand continuu si avand grija sa nu se formeze cocoloase. Fiecare bucata de varza se trece prin faina, apoi prin bechamelul cu bere si se prajeste in ulei incins, pana se rumeneste pe toate partle.
Este delicioasa si se pregateste rapid. Se poate servi alaturi de un pahar cu bere neagra rece. Aviz amatoarelor. Aveo vreo doua pe aici. Pe bune! B-)
Ah! Uitasem :slap:...pentru toti cei care citesc acest topic, dar si pentru cei care posteaza aici, o dedicatie muzicala....care se incadreaza in peisaj.
[ link extern ]