Gogosile mele nu seamana, ca forma, intre ele...Fiecare are personalitatea ei si necesite putina indemanare pentru a fi apucata, mai ales daca e acoperita cu dulceata. Gogosile nu fac parte din categoria dulciurilor care se mananca frumos...Cu ceva tot raman,ca amintire, in coltul gurii...
:D Pun un iaurt, un ou, faina cat cuprinde (la ochi), ca sa iasa compozitia un pic mai groasa ca la clatite (daca vreau, pot sa fac si clatite cu aluatul mai subtirel), un praf de sare; iau cu lingurita din compozitie, pun cu grija in uleiul incins (e buna lingurita cu coada lunga), le-ntorc si pe partea cealalta (ca sa nu se bronzeze prea tare), le pun apoi pe un servetel absorbant pana le prajesc pe toate si cand am terminat, pudrez zahar sau pun dulceata...Sunt bune, bune!
Esecuri culinare
Ares-3
In asteptarea unei retete in [b]Ce va place sa gatiti?[/b] care sa ma ajute sa transform niste linte ce arata absolut descurajant in ceva comestibil, m-am ... (vezi toată discuția)
Mancati sanatos!!(?)
nucu$
[b]Concluzie nutritionista[/b]
Pentru cei preocupati de o alimentatie sanatoasa, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii:
(Este o usurare ... (vezi toată discuția)