avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Mesajul de aur
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Mesajul de aur

De foarte multe ori am citit in forum raspunsuri care m-au facut sa zambesc sau chiar sa rad datorita umorului de buna calitate pe care-l contineau. Sunt utilizatori sau consultanti carora imi place sa le citesc mesajele asa cum as citi o carte buna, dar sunt prea multe / multi si nu voi putea niciodata citi tot ce au scris aici. De aceea m-am gandit ca ar fi bun un topic unde sa adunam macar o parte din stelutele pe care le-au pus forumului, de-a lungul timpului, oamenii de spirit.

Ca minime reguli, m-am gandit ca ar fi bine sa postam titlul subiectului, intrebarea sau mesajul la care raspunde si desigur mesajul care ne-a placut.
Puteti ''culege'' si postari cu inteles de sine statator, care nu sunt raspunsuri propriu-zise la vreo intrebare.

Incep:

Subiect: pot angaja ca jurist pe cineva care nu are licenta?
user 1: nu nu se poate ;)
user 2: Nu e nici o lege. pana la, aparitia legii consilierilor juridici, cei fara licenta (o parte) erau trecuti functionari juridici. Desi nu a fost si nu este trecut in nomenclatorul profesiilor juridice, se mai practica
@romascanu: [...] daca eu am nevoie de o persoana care sa-mi sorteze pe sexe puii iesiti din ou, ce fac? Astept pana apare in codul ocupatiilor "sexator de pui de-o zi" sau ma descurc cum pot, daca chiar imi trebuie persoana.

Subiect: amenda din tren vine acasa?
@romascanu: Vine, vine, dar nu cu trenul, ci cu posta :)

Subiect: Executare silita
user: [...]:Poprire pe salariu, executa masina, televizorul, catelul etc. (mai putin soacra)
@adutescu: De ce nu lasa catelul si sa execute soacra? cantareste mai mult in viu.

Subiect: Este posibil...
user: [...] Este posibil ca un lucrator din cadrul politiei, sa aplaneze, mai bine spus sa medieze un conflict intre un mort si o persoana in viata.......Este posibil.....
@adutescu: Doar prin spiritism.
@eumarian: Sa fim optimisti: este!


Subiect: Modificare profil utilizator - acum e vizibil si mesajul pentru care s-au acordat aplauze / recomandari
@Magda Staicu:
Foarte bine arata acum "profil utilizator ".
Aproape ca stau degeaba , minute in sir, uitandu-ma la profil ...
(al meu:"> )
Mersi frumos !
:yeah:


...sper sa ''prinda'' topicul :)
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
Ares-3, moderator
Ceea ce postez acum pe mine m-a amuzat teribil. Este un subiect putin mai lung, sper ca utilizatorul s-a lamurit pana la urma. :)

Subiect: notar dupa vechime 5 ani cu concurs?

user 1: Se poate deveni notar dupa o activitate de 5 ani ca avocat si varsta mai mare de 35 de ani? Si concurs bineinteles

@mirela741: Da!

user 2: impartasiti cu noi pe acest forum de discutii de ce doriti sa deveniti notar ,ce insatisfactii v a adus cariera de avocat si pe ce va bazati sa deveniti notar :) impartasiti experienta dvs cu tinerii anului 2011

user 1: Apropo, anii la facultate in Drept se considera vechime pentru acei 5 ani?
Dar cei 2 ani de stagiar ca avocat, conteaza ca vechime?
Exclud stagiar la notar fiindca am auzit ca nu reusesti fara o spaga imensa sau PCR
Am alta profesie cu studii superioare decat Dreptul. Imi fac planul acum, daca se merita 8 ani ca sa capat licenta de notar. Acesta e un plan de rezerva in caz ca sunt ostracizat de pe piata muncii de PCR sau PRM :)

user 2: 8 ani la ce va referiti?ce meserie aveti acum?putem vorbi deschis pe acest forum de discutii caci nu stim cine sunteti :D

user 1: Dvs nu, altii poate :)
8 ani = 3 ani de drept + 5 ani de vechime
Indiferent, mi-ar fi util daca ar putea sa-mi raspunda cineva la intrebarile:
Anii la facultate de drept se considera vechime pentru acei 5 ani?
Dar cei 2 ani de stagiar ca avocat, conteaza ca vechime in mediul juridic pentru cei 5 ani necesari ca vechime sa devii notar?
Ca sa va raspund de ce notar si nu avocat, mi se pare mai usor sa fii notar. Voi activa ca avocat in dreptul muncii de pilda, deja am experienta:)) si apoi ma las de meseria de avocat :surrender:

Cat de activ trebuie sa fii ca avocat in barou ca sa conteze ca vechime?

@mirela741: Facultatea nu este vechime. Din moment ce nu aveati diploma cum sa se considere vechime in munca juridica. Dupa terminarea facultatii si dupa ce ati luat licenta, angajandu va in domeniul juridic de la acel moment se considera 5 ani.anii de stagiatura se pot considera vechime in munca juridica. Profesia de notar este incompatibila cu cea de avocat.

user1: Adica nu pot activa ca avocat si apoi sa dau examenul pentru notari sa-mi iau licenta?
Am auzit si de asta, tot notariatul e pe PCR si mita si nu poti sa intri altfel.
Apropo de notari, am fost la mai multi cand am avut nevoie de o procura pentru mama mea sa poata copia acte din dosarul meu, si nu stia nici unul ce-i aia =D>
Am copiat una de pe net, am semnat-o si pa nevoii de notar.
Si mai interesant, e ca un notar la care s-a interesat mama mea in provincie stia ce are de facut, iar cei din Bucuresti nu. Ma rog, toti stiau sa ia banii in schimb :))
Na, c-am zis-o :))

@mirela741: Daca citeati cu atentie ce am scris intelegeati ca puteti fi orice vreti dvs inainte de a fi notar. Si avocat, si consilier juridic, si judecator, am spus ca este incompatibila referendu ma la exercitarea lor in acealasi timp. In fapt insusi cuvantul va trimite la acest lucru.
Daca dvs doriti sa deveniti notar ne bucuram, poate mai cresteti nivelul profesional al acestei profesii, pe care o vedeti cu ochi atat de critic.
Succes!

user 1: Multumesc =D>
Cu siguranta scad nivelul taxelor practicate macar fiindca voi practica minimul pe barem.
Incepusem sa dau tarcoale la facultatea de management daca dreptul nu promitea...
Ca sa fiu perfect sincer, domeniul in care activez este si asa mai mare decat poate cuprinde un om vreodata, daca ma apuc sa pun suflet activand ca avocat cu siguranta nu mai ajung la pensie :)) Avocat, procuror, judecator, sunt specializari pe viata.

@mirela741 : Aaa... Pai si atunci ce rost mai are sa va incurcati cu o asa anosta profesie ca cea de notar....cand aveti orizonturi atat de largi, plus ca managementul nu este deloc de neluat in considerare. Cu facultatea de drept de 3 ani si managementul cu care cochetati s ar putea sa aveti succes in afaceri!
Multa bafta!

user 1 : Sunt costuri mari legate de declararea de notariat la tine acasa? :)
Dar daca esti avocat apoi notar, apoi avocat din nou, apoi iar notar, e vreo problema? :)
Si daca dupa aceea ma decid sa fiu procuror? :))
E simplu, trebuie doar sa scriu NUP-uri :))

@mirela741 : Poftim?
Reformulati, daca se poate!

user1 : Sunt costuri mari legate de declararea de notariat la tine acasa? :)
Exista costuri, taxe prohibite legate de deschiderea "firmei" de notariat la adresa de domiciliu? Aproape toate notariatele pe care le stiu sunt in apartamente, insa nu stiu nimic despre legalizarea deschiderii unui notariat.
...
Dar daca esti avocat apoi notar, apoi avocat din nou, apoi iar notar, e vreo problema? :)
Si daca dupa aceea ma decid sa fiu procuror? :))
E simplu, trebuie doar sa scriu NUP-uri :))

@mirela741: Ma surprinde ca nu stiti! Tocmai va apreciam vastele cunostinte cu o usoara invidie, ca sa fiu sincera, dupa cv ul impresionant dat de dvs.
Pai cat poate sa coste? Dvs cam la cat pretuiti?
Apartamentele in care ati vazut notariatele ca functioneaza , ati avut impresia ca se si locuieste in ele?
In primul rand, tb sa aveti spatii de arhiva, exista normativ special pt asa ceva. Notarul, spre deodebire de avocat este pastratorul arhivei, care arhiva nu este a lui, ci a statului.mai tb sa aiba un spatiu de primire clienti, birou pt secretariat registre, contabilitate si un birou al dansului.
Notariatul nu este o firma, Decat in masura in care va uitati la marcajul luminos care va semnalizeaza ca acolo se afla un birou notarial.
Notariatul este un serviciu de interes public.
A legaliza o deschidere de notariat...zau ca nu ma pricep.... Daca doriti putem vb de legalizari de copii de pe inscrisuri, de pe documente traduse....
Referitor la du te vino intre avocat, notar, procuror, etc....
Eu zik sa incercati si managementul cu care cochetati!

user 1 : Multumesc inca o data =D>
Ma surprinde ca nu stiti!

Totul se invata
Notariatul este un serviciu de interes public.

Va contrazic. Publicul n-are nici un interes in existenta notarilor. Notarii insa au tot interesul :))
tb sa aveti spatii de arhiva, exista normativ special pt asa ceva. Notarul, spre deodebire de avocat este pastratorul arhivei, care arhiva nu este a lui, ci a statului.mai tb sa aiba un spatiu de primire clienti, birou pt secretariat registre, contabilitate si un birou al dansului.

Aoleooo, pai trebuie sa angajez contabil, adica doi dupa legile Romaniei? :))
Va contrazic si aici, am vazut destule notariate. In majoritatea ba biroul notarului era acelasi cu spatiul clientilor, arhiva poate era ascunsa in boxa la subsol, secretare am vazut si n-am vazut, si probabil era si contabila si secretara, acum depinde si de cat de cautat e notarul. Contabilitatea trebuie investigata, poate se poate face cu acelasi angajat de la alta firma, la urma urmei e vorba de contabilitate nu de contabil. In ultimul rand am zis deja ca este un plan de rezerva, astfel incat pot sa am cabinetul notarial deschis de la 9 la 13, asa cum am vazut la unul, si numai pe baza de programare. Nu ma intereseaza sa fac averi fiindca nu am ce face cu ele :))

@mirela741 :Dupa cum ziceam..... Incercati managementul!

Dreptul l ati terminat in doua pagini de forum!

Nu m-am putut abtine, am postat si eu acolo un mesaj putin :offtopic:

@Gabrielle Monique : Tocmai devenise interesanta discutia asta:( . Eu chiar eram interesata de subiect si brusc :closedtopic:
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Subiect: am luat bani inprumut

user 1: Am luat bani inprumut de la o cunostinta iam dat o parte si nu pot acuma sa ii dau cealalta parte ea tot ma ameninta ca imi face rau. Poate sa imi faca ceva rau pana ii dau cealalta parte inapoi?


@Alimanescu George : Cam ce ati dori sa va spunem noi? Daca cunostinta dvs. poate sau nu sa va dea o mama de bataie?
Stiu si eu..... Cat de solida este?

Subiect: proprietate

user 1 : am un vecin care si-a mutat gardul pe terenul meu cu 1,5-2 metri, si nu vrea sa-l mute inapoi.cum procedez cu el, sa-l conving sa-si mute gardul ?

@Alimanescu George: Ori cu bâta, ori cu actiunea in revendicare.
Eu va recomand, sincer, cea de-a doua varianta.
Prima nu da intotdeauna rezultatul dorit.

Subiect: Plangeri false

user 1: Buna seara !
Un prieten de al meu a fost anuntat de catre un organ d politie ca are 2 plangeri penale cum ca el ar fi agresat o persoana verbal. Desi toate acestea sunt aberatii.Prietenul meu sustine ca nu a agresat verbal acea persoana si poate veni cu martori . Daca se constata ca plangerile sunt false ce se poate intampla cu acea persoana? Si as dori s aflu ce trebuie s faca la declaratie avand in vedere c a fost chemat.

@Alimanescu George :
Si as dori s aflu ce trebuie s faca la declaratie avand in vedere c a fost chemat.

Daca e nevinovat, sa spuna adevarul....
Daca nu e.... nu spun...

Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Ceea ce postez acum este un subiect mai vechi, din anul 2009. Poate participantii la discutie isi vor aduce aminte de el, recitindu-l. :) Insa eu sunt curioasa daca tanarul respectiv a reusit sa materializeze visul lui. Credeti ca am vreo sansa sa aflu?;)

Subiect: Este oare legal?

@icristi90
Salut!,
Am in minte urmatoarea afacere online care din punctul meu de vedere se poate realiza si este sustenabila insa nu stiu cat de legal este. Un agregator de stiri dar NU automat.
De obicei agregatoarele de stiri online sunt automate. Citesc un flux de date (necomercial si public) pus la dispozitia utilizatorilor pentru abonare (pentru cunoscatori se numeste RSS). Este un fel de newsletter.
Pentru tipul acesta de agregator este necesara acordul scris al siteului de unde se preia fluxul si precizarea vizibila a sursei. Mai exact, adresa fluxului se introduce intr-un robotel care citeste articolul din flux si il republica pe agregator (care e tot un site). Daca, spre exemplu, realitatea.net publica un articol, agregatorul in cateva secunde il citeste si il republica imediat.
Eu vreau sa fac un site agregator insa, cu o redactie de tineri jurnalisti care sa intre manual pe siteurile de stiri din romania, sa citeasca articolele, sa le "reformuleze" si sa le aduca inbunatatiri. Pe urma, sa le publice pe agregator ca si o "stire noua".
Eu am lucrat in presa si ... defapt asta se face. Apare o stire undeva, se verifica din 3 surse diferite, se aduc inbunatatiri si/sau investigatii proprii si se publica.
Tinand cont ca nu este vorba de o copiere a articolului eu cred ca legal e OK.
Ma tot gandesc la o afacere care sa aduca locuri de munca tinerilor ... pentru ca si eu sunt tanar si stiu cat de greu e sa te angajezi ... linistiti-ma si spuneti-mi va rog daca pot exista implicari juridice in afacerea asta.

@r.gabi :
"Adevarul este un fruct care nu trebuie cules decat daca este bine copt"-Voltaire/Corespondenta

Consider ca din punct de vedere juridic,atata timp cat este respectata legislatia,atata timp cat exista contracte legale,inclusiv cu angajatii nu pot apare probleme.
Cel mai corect ar fi sa apelati la un avocat/consilier juridic priceput cu care sa lucrati implicatiile juridice ale proiectului dvs.
De asemeni dvs.,mai ales in aceasta perioada,trebuie sa fiti foarte atent la rentabilitatea economica a unui astfel de proiect

@icristi90:
Aveti perfecta dreptate. Cum am spus si in primul post, sunt doua variante, ori un sistem automat ori o redactie. Sistemul oricum il fac eu.
Daca merg pe un sistem automat nu am costuri aproape deloc .. decat castiguri din publicitate. Daca merg pe ideea de redactie atunci sunt costuri mult mai mari dar creste calitatea articolelor si creezi locuri de munca.
Stiu ca oricum o sa am nevoie de un avocat ... sunt fel si fel de carcotasi care sunt in stare sa te actioneze in instanta pentru un cuvant sau o poza.
Cat despre rentabilitate, profitul nu poate venii decat din publicitate, dat fiind ca accesul la articole este gratuit. Banii care se dau pentru publicitate sunt aceasi si pe perioada de criza ... daca nu chiar mai multi.
Va multumesc mult pentru ajutor si la primul proces de calomnie (ca asa-i la moda in presa) o sa va contactez :)
Observ ca va plac citatele. O sa vi-l spun pe acela care mi-a ghidat viata pana acum: "Castiga cel ce e dispus sa piarda", adaptare dupa "Traieste cel ce e dispus sa moara" ... nu stiu insa cine este autorul.

@Alin Popescu:
Cata vreme nu copiati textul unui articol din alta publicatie, nu prea o sa aveti probleme. De asemenea, cata vreme nu prezentati un interviu / ancheta / reportaj ca fiind redactat de echipa dvs., lucrurile sunt ok. Ar fi bine sa nu copiati titlurile si nici sa nu preluati altceva in afara stirilor (adica situatii noi, prezentate de o publicatie si care pot fi verificate cu ochiul liber daca altcineva ar fi la "locul faptei").
Probleme ar fi, dupa mine, intr-o alta zona. Aia de monetizare a proiectului. Pentru ca in Romania exista si ziare.com si exista si newsmix.ro. Fiecare dintre ele se include intr-una dintre categoriile enuntate de dvs. Rescriere de stiri / agregare automata. Fiecare incearca sa faca bani pornind de la idei diferite de monetizare.
Daca se poate sa-mi spun si eu parerea, cred ca un agregator automat, cu facilitati interesante si nemaivazute pana acum in Romania ar avea mai mult succes decat o varianta de stiri adaptate de o redactie, care publica un fel de ziar dependent de o alta sursa de informatii (redactie care nu are niciodata sansa unei exclusivitati).
Cu facilitati interesante, agregarea automata poate oferi oamenilor un instrument de a fi mereu la curent cu ce scriu ziarele lor favorite. Pe email, pe web, etc. Aici depinde de ce aveti in cap sa faceti.
In privinta publicitatii online, estimarea mea este ca piata va scadea in acest an cu un procent serios fata de anul trecut. Poate 20%, poate mai mult. Asa incat incercati sa gasiti solutii de monetizare in afara publicitatii. Va scuteste de problemele ulterioare.
Spor.

@r.gabi:
Nu sunt un specialist in domeniu,dar ideea d-lui A.Popescu,mi se pare de mare acuratete si demna de luat in seama.Nu pot decat sa imi manifest respectul.In orice caz,daca proiectul va da roade,din motive personale,s-ar putea sa fiu unul dintre utilizatorii sai,atata timp cat timp cat stirile se vor baza pe adevarul pur si nu vor avea niciun "partizanat"

@icristi90:
Da domnule Popescu. Am recugetat si cred ca o sa plec la drum cu un agregator automat dupa care (eventual cand iesim din criza) o sa dau drumul si redactiei.

Insa mai am o intrebare. Este legal sa folosesc identitatea:
Nume: Informatorul.net
Slogan: Decretul nr. 221 din 30 august 1948


Si, avand in vedere ca e vorba de un decret ... se poate inregistra brandul la OSIM?
Pana la urma, fiind un loc in care se aduna informatii din toate sursele media .... merita sa poarte numele si sloganul asta :)
Va multumesc mult si ... promit ca asta e ultima intrebare.

@Alin Popescu:
Din punctul meu de vedere, nu e posibila inregistrarea la osim a unui slogan de genul celui pe care il folositi dvs

@r.gabi:

Si eu cred ca este imposibil din punct de evedere legal sa inregistrati la OSIM un astfel de slogan.
Ce ziceti despre "net-informatia la secunda" ?
sau despre vorbele rostite rostite de F.D.Roosevelt in "The Destiny of the Republic":
"A guverna inseamna a mentine balanta egala pentru toti"-"Governing means maintaining the scales of justice equal for everybody"

Un mesaj de 24K ( citez din memorie , e vorba de un topic mai vechi )
- intrebare : ce se intampla cand un judecator minte ?
- raspuns ( dat de dl Alimanescu , avocat ): Cand un judecator minte , plange un inger ...
Voi tine minte acest raspuns
:bow:
Magda, multumim. =D>

Incercand sa gasesc mesajul de care aminteai in postarea ta, am gasit o alta discutie interesanta. Cam ce gandesc unii copii despre succesiune, cand unul din parinti este in viata, aflam din urmatoarea postare #-o:

Subiect: dezbaterea mostenirii

user 1:
parintii mei au construit o casa pe terenul mostenit de tatal meu de la parintii lui(bunicii mei)mama a murit acum 13ani.imediat dupa un an tata sa recasatorit.X-(din prima casnicie au rezultat 2 copii(eu si fratele meu) iar din a2a casnicie inca 1copil.vreau sa dezbat mostenirea si vreau sa stiu cat ne revine fiecarui copil,daca mama vitrega are drept la ceva si copilul din a2a casnicie are si el vreun drept si daca da dupa cat timp si dupa ce criterii. va rag sa ma ajutati.sant disperata! va multumesc!

@mirela741:
Mostenirea tatalui dvs se imparte intre Sotia supravietuitoare si cei 3 copii. Sotia ia 1/4 iar copii cate 3/12 fiecare, adica 3/4 impreuna impartit in mod egal.
Adica aducand la acelasi numitor 3/12 fiecare inclusiv Sotia tatalui.
Asta este !

user 1:
uffff,iar tata are vreo particica drept din partea mamei?

@mirela741:
Stop!
Nu ati facut succesiunea dupa mama dvs?

user 1:
nu. tocmai asta e probl
mama a decedat in dec 97,eu si fratele eram minori,iar tata nu vrut sa faca succesiunea,invocand faptul ca nu ne da afara nimeni din casa,dar in momentul casatoriei cu cea de a2a au inceput si certurile.acum eu am 27 ani,fratele meu 20 si cel din a2a casnicie 4ani

@Alimanescu George:
Intrucat casa a fost construita impreuna cu mama dvs., aceasta este supusa regimului matrimonial al comunitatii de bunuri, motiv pentru care cota de 1/2 din casa a apartinut mamei. La decesul mamei, aceasta cota (1/2) din casa a fost mostenita de tatal dvs., de dvs. si de fratele dvs. bun, dupa cum urmeaza :
- 1/8 de tatal dvs. (1/4 din 1/2);
- 3/8 dvs. si fratele dvs. bun (3/4 din 1/2), respectiv cate 3/16 fiecare.

Per total, asupra casei, urmare a succesiunilor dupa mama si tatal dvs., sunt detinute urmatoarele cote :
- mama vitrega (sotia supravietuitoare) : 5/32
- dvs. si fratele dvs. bun, cate 11/32 fiecare;
- fratele vitreg : 5/32.

Asupra terenului, intrucat acesta a fost bun propriu al tatalui dvs, mostenit de la parinti, cotele sunt dupa cum urmeaza :
-mama vitrega : 1/4
- copiii (dvs., fratele bun si fratele vitreg), cate 1/4 fiecare.

Cotele pentru terenurile arabile se calculeaza dupa aceleasi reguli, in functie daca au fost bunuri proprii sau bunuri comune.

@user 1:
da,deci din pacate are si madam drepturi.mentionez ca tata este in viata. va multumesc din suflet!

@mirela741:
Are si madam cu ghilimelele de rigoare ! Va doresc sa faceti succesiunea cat mai tarziu! Bucurati va de tatal dvs!

user 1:
dc mai tarziu?va fi in favoarea mea si a fratelui?

@Alimanescu George:
Va fi doar in favoarea tatalui dvs., pentru ca va trai mai mult. =D>

@mirela741:
Nu, ma refeream ca e inca in viata..... Mai bucurati va de clipele cu dansul!
Mai importanta e prezenta familiei, chiar daca uneori ni se pare ca nu e asa, Decat niste bunuri materiale! Pana la urma tot ale dvs si ale fratilor dvs o sa fie!

user 1:
aveti dreptate,dar..........probl sant multe,el fiind de partea "lui madame" si ea il joaca cum vrea

inca o intrebare. dupa decesul bunicilor mei(parintii mamei mele decedate)eu si fratele meu avem drept la ceva,tinand cont ca mama e decedata si mai are 2 frati in viata

@Alimanescu George:
Aveti. Mama a decedat inaintea bunicilor sau invers?

Va rog frumos, daca si bunicii sunt inca in viata, spuneti-ne inainte sa ne mai chinuim sa va calculam cotele de coproprietate. :((

user 1:
da,mama inaintea bunicilor
===============================================================

Trist, dar..adevarat.:(
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Testament cu legatar universal slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua am si eu o intrebare pentru care va multumesc anticipat pentru raspuns.In 1997 vara mea care a fost legatar universal in testamentul lasat de tatal ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare , donatie sau testament nitucornel nitucornel Buna ziua ! Cum e mai bine in cazul in care parintii vor sa treaca apartamentul pe numele meu, deoarece am grija de ei ? Am o sora care a spus ca nu-i poate ... (vezi toată discuția)
Cote de mostenire pentru copii din 2 casatorii diferite ContSters126200 ContSters126200 Buna dimineata! Am o cunostinta cu urmatoarea situatie familiala: un copil din prima casatorie si apartament proprietate personala cumparat inainte cu 3 ani ... (vezi toată discuția)