gabi_const a scris:
musac
Teoria este foarte buna dar din pacate practica ne omoara pe toti. Unele s-ar putea rezolva fara sa ajungi neaparat in instanta daca autoritatile abilitate, respectiv primariile de sector, si-ar face datoria sa se implice. Oricum legea actuala degeaba mentioneaza atatea atributiuni daca nu se specifica clar ce se intampla daca NU se respecta. Autoritatile nici nu au parghiile necesare cu care sa actioneze daca asociatiile nu respecta legislatia. Exemplu concret ..am contestat in scris lista de intretinere a blocului pe motiv ca nu are nici o baza de calcul afisata iar repartizarea cheltuielilor s-a facut incorect, solicitand actele care stau la baza calculelor. M-au tratat cu sictir iar dupa termenul legal de 7 zile am sesizat mai departe (Primaria de sector si APC). Dupa 28 zile asociatia care a fost chemata in locurile unde am facut seziarea s-a gandit sa-mi dea un raspuns de mai mare rasul..chipurile ca-i sicanez ca vreau sa stiu ce platesc.
Concluzia...ce atitudine iau autoritatile in acest sens. NICIUNA. Au trecut mai bine de 40 zile de cand nimeni nu mi-a raspuns la sesizare.
si cine v-a impiedicat sa dati asociatia in judecata in termenul legal, dupa primirea raspunsurilor de la asociatie , apc si primaria de sector ?
dealtfel, peste ultimele 2 puteati sari , si sa ajungeti direct la judecatorie .la primarie nu faceti mare brinza. iar apc nu stiu cit de mult va face dreptate, daca nu aveti dovezi solide ;)