Nynaeve a scris:
Va multumesc fosrte mult pentru raspunsuri..Nu am nicio problema cu procentul de 15%,ci cu faptul ca numai unii platesc iar altii nu.Am discutat ieri cu administratora,ea a zis ca a vb cu firma de contorizare (cei care citesc repartitoarele) dar nu au schimbat inca programul (banuiesc ca se refera la software'ul cu care lucreaza ei),insa vor face recalculare si regularizari.Ma intreb insa de ce a fost nevoie sa sesisez eu administratora astfel incat ea sa ii sesizeze pe acesti domni,cand legea ar fi trebuit aplicata de la inceput.Multi oameni nici nu stiu cum e cu spatiile comune,unii nici nu stiu ca platesc spatii comune.De ex,pe ianuarie am avut la plata ptr spatii comune in jur de 50RON.
Probabil cei debransati vor fi foarte uimiti sa vada ca au ceva de plata daca (si cand) va veni aceasta asa zisa recalculare si nu vor intelege ce se intampla.Daca ar fi pus cum era normal in fiecare luna,venea cate putin la fiecare si nu cred ca ar fi fost o reactie cum e cea pe care o prevad.
Dar asta e,asa e corect sa procedam.Numai pentru ca unii sunt incapabili.#-o
Pe cuvantul meu daca am vazut atata rautate. Draga Nynaeve,chiar esti de o corectitudine exemplara si nu ai nici o chichita pentru care ar trebui sa platesti sau sa ai autorizatie? Nu ai nici o palarie (pe bloc),nici o boxa la subsol (blocul nefiind dotat din constructie cu asa ceva), nici un aer conditionat pe fatada,etc.,etc.,etc. Nu ar fi bine sa vedem barna din ochiul nostru si apoi paiul din ochiul altuia?