badsector a scris:
O noutate absoluta pentru mine in legatura cu indemnizatia in varianta de 85% din venituri este este necesitatea de plata la casa de sanatate si asigurari a 0.85% (pentru concedii de boala si indemnizatii) PE LANGA acei 5.5% pe care oricum trebuie sa le platim pe fiecare tip de venit.
Acum sunt in situatia in care sotia a avut venituri considerabile si prin PFA pe langa salariul primit ca angajat iar baietii destepti de la casa de asigurari nu accepta plata acestor 0.85% retroactiv in schimb ne obliga la plata acelor 5.5% cu penalitati cu tot.
Am auzit ca e posibil sa fac o solicitare de derogare la CASS in scris de la prevederile in acest sens (legea 399/2006). Ma poate ajuta cineva cu un model pentru o astfel de solicitare?
Va multumesc in avans!
ooooaaaaa, de unde ai aceasta informatie??? e pe bune sau zvon? eu stiam ca nu iti plateste concediul medical prenatal si postnatal daca nu ai aceasta asigurare platita (cea pentru 'indemnizatii si concedii'), dar CIC-ul nu are nici o legatura cu asta. Daca aflii ceva, vreu si eu informatii!!!! TE ROG!!!!!