avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proiect de lege privind functionarea asociatiilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proiect de lege privind functionarea asociatiilor de proprietari

Cum comenta-ti Proiectul de lege privind functionarea asociatiilor de proprietari expus pe siteul Ministerul Dezvoltarii Regionale pentru consultare si comentare.=D>:closedtopic::rtfm:
@johnpescar,
Din ce mai scrii pe-aici, te credeam mai ”destupat” , dar incep sa ma indoiesc de prima impresie cu privire la ce zici in ultima postare. Nu intelegi ca nu a trecut multa vreme in care discutam pe marginea unei HCL Iasi in care se puneau conditii de ISO nu-stiu-care, ca sediul as. prop. tre' sa fie dotat cu sisteme de securitate, sa aibe nu'sh cate safe-uri, ca administratorul sa fie doctor docent in fel de fel de farafastacuri, sa aiba atestate peste ... si acum zici ca trebuie sa fie PFA, ca "sa se sparga gasca". Eu nu am nimic impotriva acestei idei, mai ales ca sunt direct interesat sa schimb modificarea, insa nu inteleg cum gandesti cu privire la cat de greu este de a "scapa" de un administrator cu CIM care nu-si face serviciul bine - ca pana la urma asta discutam, nu? Te-am angajat, tu iti faci treaba bine si noi te platim. Nu faci treba bine, PA! E simplu - la modul cel mai serios, dar este complicat a naibii pentru cei care nu stiu cum sa procedeze... am mai discutat pe alte topic-uri, aceasta chestiune. Se gaseste cate un presedinte fitos, plin de aere si desface CIM-ul unui admin in totala necunostinta de cauza. Nu vreau sa mai spun ce-as face eu in asemenea caz pentru ca as da idei unora...

Plus multe alte inconveniente ca de exemplu ca se cred stapane pe acolo.


Pai cine este de vina in acest caz? Vrei sa-ti spun eu? Conducerea asociatiei, baietii care odata alesi in functii se culca si dorm fara nici-o grija (ca cei care au depus bani la FNI) si atunci administratorului i se urca la cap - nu asa zice romanul? Chiar asa se zice si atunci te intreb inca o data, este de vina administratorul? Nu generalizam, mai sunt si oameni cu scaun la cap prin asociatiile de proprietari.

Cu noua lege, vom trai si vom vedea! Pana acum le-am "prins"pe toate si cine stie cate vor mai veni, ca de, L230/2007 nu mai corespunde realitatilor economice actuale...

Nu inteleg ce vrei in definitiv , ce ai cu mine si daca iti schimbi parerea...
nu inteleg de ce va certati,pina iese legea...... ies eu la pensie!tot pe 230 si 1588 o sa se mearga,de bine de rau!
Nu se cearta asa zisi specialisti in administrarea asociatiilor dar nici nu pui o lege pentru dezbatere publica in ziua revelionului. Vezi unde s-a ajuns cu legea sanatati care a avut acelasi termen de dezbatere publica.:hugall::clapping::yeah:
Nu este singura lege care a trecut ca prin branza , acest partid aflat la putere au ajuns sa monopolizeze pana si sanatatea noastra .
Nu poti sa iti asumi la nesfarsit raspundera pe legi , asta se cheama dictatura .

Alte discuții în legătură

Venituri din reclame, etc. ogra ogra Avand in vedere art 13 din Legea nr.230/2007 considerati legala ca la o asociatie de proprietari compusa din mai multe imobile veniturile din reclame etc. sa ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018 asociatii de proprietari - dezbatere publica a proiectului continutului-cadru al statutului si al regulamentului de condominiu. cyan cyan In data de [b]03.10.218[/b] s-a publicat pe site-ul MDRAP la rubrica transparenta decizionala, proiectul de act normativ privind aprobarea continutului-cadru ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol din legea 230/2007 mira55 mira55 Cum interpretati prevederile art.25, al.(3) din Legea 230/2007 \\"În situaţii excepţionale, hotărârile pot fi luate prin acordul scris al majorităţii ... (vezi toată discuția)