avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proiect de lege privind functionarea asociatiilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proiect de lege privind functionarea asociatiilor de proprietari

Cum comenta-ti Proiectul de lege privind functionarea asociatiilor de proprietari expus pe siteul Ministerul Dezvoltarii Regionale pentru consultare si comentare.=D>:closedtopic::rtfm:
Daca dezbaterea publica inseamna demonstratii in strada, cotonogeala sau bataie cu pietre ,mai bine lipsa.
BEN46 a scris:

Nu este singura lege care a trecut ca prin branza , acest partid aflat la putere au ajuns sa monopolizeze pana si sanatatea noastra .
Nu poti sa iti asumi la nesfarsit raspundera pe legi , asta se cheama dictatura .



nu s-a aprobat nicio lege referitoare la asociatii,e doar un proiect!si nu s-a retras!am intrebat de ce s-a bagat pe site intrun moment inoportun si mi s-a spus ca asa s-a dorit!nu a depins de mine si,crede-ma,ca inca se fac modificari la lege!ca unul care nu mai lucreaza la ea iti dau un sfat:suna la MAI,la DGRCL si vorbeste cu oamenii de acolo,eu m-am transferat si nu mai am treaba cu ea!am vrut doar sa ajut!
Cum ramane cu asociatiile de proprietari mamut care sunt formate si din 30-60 de blocuri.:hugall::closedtopic::rtfm:
Cum sa ramana cu ele?
Care e problema?
Sunt legal constituite? Functioneaza legal? Care-i buba?
Cum sunt legal constituite ???Cand legiuitorul in termenii si expresiile in Legea nr.230/2007 la art.3 lit. g spune clar: asociatia de proprietari este o forma de asociere autonoma si nonprofit a majoritatii proprietarilor dintr-un condominiu.:closedtopic::rtfm:#-o

Alte discuții în legătură

Venituri din reclame, etc. ogra ogra Avand in vedere art 13 din Legea nr.230/2007 considerati legala ca la o asociatie de proprietari compusa din mai multe imobile veniturile din reclame etc. sa ... (vezi toată discuția)
Legea 196/2018 asociatii de proprietari - dezbatere publica a proiectului continutului-cadru al statutului si al regulamentului de condominiu. cyan cyan In data de [b]03.10.218[/b] s-a publicat pe site-ul MDRAP la rubrica transparenta decizionala, proiectul de act normativ privind aprobarea continutului-cadru ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol din legea 230/2007 mira55 mira55 Cum interpretati prevederile art.25, al.(3) din Legea 230/2007 \\"În situaţii excepţionale, hotărârile pot fi luate prin acordul scris al majorităţii ... (vezi toată discuția)