Dupa aprox. 7 ore de comunicatie cu firma prestatoare de servicii, nu am nici un dubiu ca ar exista neintelegeri. Am repartitoare (calorimetre, sau cum se numesc-adica acele termometre lipite pe calorifer/radiator.
Aici se pot vedea atasate 2 file: nota de plata pe feb.2012 si datele tehnice ale apartamentelor: unul al meu si vecinul fiind presedintele asociatiei. Datele personale au fost sterse-comentrariile mele sint in rosu.
[ link extern ]
Exista repartitoare cu numarul lor, datele personale au fost sterse- apartamentul nu este locuit, cheia de la apartament a fost data presedintelui de asociatie in grija-caruia i-am si inca platesc confortul. Nu e usor sa abordez furtul de proporti al acestei administrati si pe termen lung in citeva cuvinte pe forum. Ce pot sau nu sa faca sta la bunul simt, cinstea administratiei si mai ales al presedintelui si baietii destepti din bloc. Ce practica orice la administratii- nu exista nici o regula in afara de cea a celor destepti. Dovada va fi in bloggul care urmeaza azi-miine sa fie lansat.
@elga50
Am in lucru un blog unde voi posta absolut toata mizeria, furtul si imbecilitatea acestei asociatii. Bloggul v-a fi trimis la locatarii blocului, primarie, ANSCR, si oricine care doreste sa citeasca etc.Probe, calcul, beneficiarii hotiilor, absolut tot despre- apa calda/rece, gaz, caldura, calcul si prezentare lista intretinere. Acolo aveti posibilitatea sa cititi despre tema la care am facut referinta mai sus. Bloggul nu este cu beneficiu monetar pentru mine.
Am toata convingerea ca exista si administratori care isi fac datoria. Am spus ca tema este sensibila si nu trebuiesc luate lucrurile discutate aici personal si cu sentimente. Dimpotriva, acest forum este un canal de comunicatie de la care invatam unul de la ceilalti- cu speranta ca o sa rezulte lucruri mai intelepte si furturile/abuzurile se vor opri.
Pe acest forum am citit raspunsurile a celor care lucreaza ca administratori si am tras concluzia ca stiu ce se practica in alte asociatii, si in acelas timp se incearca si o indepartare de la adevar. Sincer, mi-am pus intrebarea de multe ori daca anumite persoane sint puse intentionat pe acest forum pentru a apara anumite interese sa duca subiectele in zona gri- si nu este voluntariatul lor cum se poate crede la prima vedere. Inca ma intreb daca asa este sau nu.