Andreea Lisievici a scris:
Ii puteti actiona in judecata pentru plata nedatorata a restului de TVA. Depinde mult de formularea contractului semnat,d eoarece ma gandesc ca poate acolo pretul e formulat altfel decat in antecontract, si daca mai are si o fraza de genul "acest contract reprezinta intreaga intelegere a pretului si inlatura orice conventie anterioara contrara", atunci s-ar putea sa nu mai aveti mijloace la dispozitie...
[
In CVC este scris astfel: "Pretul vanzarii, stabilit de comn acord, este de ....... Lei, pret cu TVA inclus si a fost achitat integral, anterior semnarii si autentificarii prezentului contract."
Eu din moment ce nu s-a specificat procentul TVA-ului si necunoscand la acea data prevederile OUG, nu ii pot oare acuza de viciu?....Nu mi se pare logic ca ei daca incalca legea, iar eu semnez ca sunt deacord necunoscand legile si ft. important, nefiind atentionat de notar (care e pe o mana cu ei), ca ei sa nu fie trasi la raspundere. Din cate stiu eu daca vrei sa cumperi un apartament, nu esti obligat sa inveti pe de rost toate legile din Romania, pe motiv ca exista un notar pe care-l platesti cu bani grei care are obligatia sa verifice corectitudinea datelor (or notarul la care am fost eu s-a facut ca ploua).