avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVENIREA DIN CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVENIREA DIN CCC

Sunt mama unui baetel care peste cateva zile va implini 2 ani si ca urmare ar trebui sa incep serviciu. Sunt angajata la o agentie a unei companii, iar in timp ce ma aflam in CCC agentia la care lucram eu s-a desfintat :
1. Angajatorul are obligatia sa m-i ofere acelas post ? - sau care este solutia legala in acest caz ?
2. Salariul brut la data intrarii in CCC era de 600 RON, angajatorul are obligatia sa-mi actualizeze salariul ? (mentionez ca in timpul CCC am terminat facultatea, si m-am incris la un master - primesc ceva sporuri pt asta ?)

Astept cu nerabdare raspuns.

Va multumesc,
Loredana
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 21:03, 30 Iunie 2009
:offtopic:
E bne sa gandim pozitiv, macar acum ca femei avem informatii si putem sa stim cum sa luptam pentru a ni se respecta niste drepturi :) Daca traiam acum 100 de ani? Si nu mai ganditi ca sunteti umilita, nu va pot umili persoane pe care dvs nu le apreciati, ele doar va aduc jigniri ceea ce nu ar trebui sa lasati sa va afecteze.
Toate cele bune! :)
Aveti dreptate, o sa va urmez sfaturile pe care mi le-ati dat dumneavoastra si domnul Tudor Valeriu, mi-am dat seama recitind tot ce s-a scris aici ca trebuie actionat cu delicatete, calm si intelepciune.
Am trecut deja peste socul primirii preavizului, iar acum privind problema ''la rece'', imi dau seama ca nu are sens sa ma supar pentru ceva ce oricum nu putea fi evitat, asta nu inseamna insa ca trebuie sa plec capul, trebuie sa fiu mandra de ce am realizat in viata , iar aici o sa spun din nou , familia este cea mai importanta! De felul meu sunt o luptatoare, nu am primit nimic gratis in viata mea si poate de asta am si fost foarte suparata de ce s-a intamplat, insa trebuie sa privesc inainte cu optimism si cu credinta ca pana la urma imi voi gasi '' locul''.
Haideti sa incercam noi sa facem o lume mai buna in care sa ne crestem copii si in care sa dam ce avem mai bun si mai frumos:).
Va doresc tot binele din lume, multa sanatate si succes in tot ceea ce doriti sa realizati.
O sa va tin la curent cu mersul lucrurilor! Acum imi este usor sa merg mai departe, nu mai sunt singura.
Va multumesc!=D> :vishenka:
O zi buna in continuare, Liliana J
grace_r a scris:

:offtopic:
E bne sa gandim pozitiv, macar acum ca femei avem informatii si putem sa stim cum sa luptam pentru a ni se respecta niste drepturi :) Daca traiam acum 100 de ani? Si nu mai ganditi ca sunteti umilita, nu va pot umili persoane pe care dvs nu le apreciati, ele doar va aduc jigniri ceea ce nu ar trebui sa lasati sa va afecteze.
Toate cele bune! :)

Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2009
lilky, utilizator
Buna ziua,
As dori sa va mai intreb ceva referitor la concediul de odihna. In data de 21.05.2009 am facut o cerere de concediu pt. 3 zile (data de 4, 5 si 9 Iunie 2009) care mi-a fost aprobata, asta fiind asadar anterioara datei primirii preavizului. Se adauga la nr. de zile de preaviz, adica in loc sa se termine preavizul pe data de 30.06, se prelungeste cu 3 zile (cum se procedeaza in cazul concediului medical?)? Pe data de 5 iunie se casatoareste civil sora mea si nu pot lipsi si n-as vrea sa am probleme, eu am facut o copie la cererea de concediu aprobata pt. orice eventualitate.
Va multumesc frumos, Liliana J
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2009
lilky, utilizator
Concediul de odihna nu suspenda CIM deci nu prelungeste preavizul. CO se efectueaza in cadrul celor 20 de zile de preaviz.
Am inteles :hm:, va multumesc frumos pentru ajutor.
O zi buna, Liliana J
tudorvaleriu a scris:

Concediul de odihna nu suspenda CIM deci nu prelungeste preavizul. CO se efectueaza in cadrul celor 20 de zile de preaviz.

Alte discuții în legătură

Somaj dupa ccc ContSters201854 ContSters201854 Buna seara, momentan sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 2 ani. In iunie 2012 ar trebui sa ma intorc la serviciu (expira cei doi ani) dar nu am ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj? bubucrina bubucrina daca am iesit din concediul de crestere a copilului mai am dreptul la somaj? la somaj mi s-a spus ca, concediul nu se baga vechime De ce oare ? acum am ramas ... (vezi toată discuția)
Este posibila desfacerea contractului de munca individual pe perioada nedeterminata popescuion65@yahoo.com popescuion65@yahoo.com Sunt asistenta medicala la medic de familie. As dori sa stiu daca este posibil (legal) ca la intoarcerea din concediul de crestere a copilului in virsta de ... (vezi toată discuția)