Aveti dreptate, o sa va urmez sfaturile pe care mi le-ati dat dumneavoastra si domnul Tudor Valeriu, mi-am dat seama recitind tot ce s-a scris aici ca trebuie actionat cu delicatete, calm si intelepciune.
Am trecut deja peste socul primirii preavizului, iar acum privind problema ''la rece'', imi dau seama ca nu are sens sa ma supar pentru ceva ce oricum nu putea fi evitat, asta nu inseamna insa ca trebuie sa plec capul, trebuie sa fiu mandra de ce am realizat in viata , iar aici o sa spun din nou , familia este cea mai importanta! De felul meu sunt o luptatoare, nu am primit nimic gratis in viata mea si poate de asta am si fost foarte suparata de ce s-a intamplat, insa trebuie sa privesc inainte cu optimism si cu credinta ca pana la urma imi voi gasi '' locul''.
Haideti sa incercam noi sa facem o lume mai buna in care sa ne crestem copii si in care sa dam ce avem mai bun si mai frumos:).
Va doresc tot binele din lume, multa sanatate si succes in tot ceea ce doriti sa realizati.
O sa va tin la curent cu mersul lucrurilor! Acum imi este usor sa merg mai departe, nu mai sunt singura.
Va multumesc!=D> :vishenka:
O zi buna in continuare, Liliana J
grace_r a scris:
:offtopic:
E bne sa gandim pozitiv, macar acum ca femei avem informatii si putem sa stim cum sa luptam pentru a ni se respecta niste drepturi :) Daca traiam acum 100 de ani? Si nu mai ganditi ca sunteti umilita, nu va pot umili persoane pe care dvs nu le apreciati, ele doar va aduc jigniri ceea ce nu ar trebui sa lasati sa va afecteze.
Toate cele bune! :)