Buna ziua,
Mai am o intrebare...M-am tot gandit de ce mi s-a refuzat intotdeauna accesul la CCM la nivel de ramura (mi se zice ca este ori la Galati (unde este sediul social), ori la avocatul lor cand intrebam acolo....) sau mi se tot spunea ca ei nu respecta CCM la nivel national...
Din ce-am citit aici in topic, dar si peste tot pe site, spuneati urmatoarele: CCM la nivel de ramura comert prevede obligativitatea acordarii a 2 salarii compensatorii; asta desigur daca CCM la nivel de unitate nu prevede mai multe salarii compensatorii.
Am inceput sa caut pe internet, am intrat pe Ministerul Finantelor si in functie de CUI am cautat firma si am gasit urmatoarele:
Indicatori din DATE INFORMATIVE
Numar mediu de salariati 50
Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN Comert cu ridicata al altor masini si echipamente,
evident cautand in continuare sa vad exact ce cod CAEN are societatea mea
(
[ link extern ] :
G 5185 Comert cu ridicata al altor masini si echipamente de birou
Asta inseamna ca ar trebui sa respecte CCM la nivel de ramura comert? Ma scuzati va rog daca vorbesc prostii, pana acum va rog sa ma credeti ca n-am stiut ca mai exista niste contracte de munca si la nivel de comert, constructii, etc.
Ce parere aveti? In contractul meu de munca n-au specificat nimic, decat ca se completeaza conform Legii nr. 53/2003 Codul Muncii si al contractului colectiv de munca aplicabil incheiat la nivelul angajatorului/grup de angajatori/ramura/national, inregistrat sub nr............/.........., La DGMSS...si atat, n-au completat nimic in rest, dar nici n-au taiat nimic!
Multumesc , Liliana J
P.S. Cum sa fac sa-l citesc pe cel la nivel de ramura?Ca doar este dreptul meu, nu?