trope_doi a scris:
Dle felix34, am scris altceva decat dv?
Revenire:
Aprobe = a se tine seama!
de scris ati scris cam acelasi lucru, numai ca ati tinut neaparat sa subliniati ...
trebuie aprobata...
a tine seama nu inseamna neaparat ca este si aprobata. ori o astfel de solicitare
NU TREBUIE APROBATA, ci trebuie operata in calcule incepind cu luna pentru care a fost facuta cererea
deci ... in principiu, postarea dvs a fost corecta, dar subliniera cuvintului trebuie a fost total inadecvata, aceasta dind posibilitatea presedintelui sa nu aprobe solicitarea, ceea ce este in contradictie cu legea 230/2007 care spune clar ca proprietarii pot solicita, in scris, scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana persoanele care locuiesc mai putin de 15 zile la adresa respectiva. si aceeasi lege nu da dreptul presedintelui si comitetului sa refuze aceasta solicitare pentru unul dintre proprietari, asa cum ati afirmat dvs
Pt sot nu se va aproba cererea
acestea sint cele doua greseli majore pentru care am tinut neaparat sa va fie clarificate. la cea din urma chiar ati ,,omis" sa faceti vreo precizare in postarea anterioara cum ca ati fi gresit
PS s-a vehiculat intr-o postare anterioara faptul ca
Presedintele va poate raspunede ca se aproba sau va poate raspunde ca nu se aproba in functie si de hotararile adunarii generale
atita timp cit legea este foarte clara in privinta celor 15 zile, hotaririle comitetului executiv si hotaririle adunarii generale TREBUIE SA RESPECTE LEGISLATIA ROMANIEI.
nici o hotarire a CE sau AGA nu poate fi contrara legislatiei romanesti, la fel cum nici legislatia romaneasca nu poate fi mai presus de constitutia tarii. nu am fost impotriva cuiva anume si nu contrazic pe oricine, ci numai pe aceia care nu inteleg ca legea romaneasca trebuie respectata asa cum este ea in vigoare, si contrazic numai iabuzurile pe care acestia le comit prin incalcarea legislatiei. pentru ca legile si hg au fost concepute de parlament sau guvern, validate de presedintele tarii si publicate in monitorul oficial, iar hotaririle CE si AGA trebuie sa se supuna acestora. domnii avocati care mai posteaza pe forum pot confirma acest fapt.