Mediatorsm a scris:
daca doriti sa utilizati procedura de informare dar n-aveti nci o intentie sa intrati in mediere sau nu sunteti de bune credinta puteti sa va luati gandul de la certificatul de informare....
:D
Eu cred că ar trebui să vă gândiți înainte de a mai posta ceva... Vă cam dați de gol... ;)
Ceea ce spuneți este lipsit de orice logică (vorbesc de logica care se deduce din textul de lege)... dacă nu chiar aberant... :)
Păi dacă eu vin la D-voastră pentru o ședință de informare - gratuită - de unde știți că am sau nu am intenția să „intru în mediere”???
Eu când vin la informare, în mod normal nu știu dacă voi intra sau nu în mediere... că doar de asta vin să mă informez...
Cum verificați D-voastră ce intenție am eu în legătură cu medierea și cum stabiliți buna mea credință, înainte să-mi faceți informare (care este gratuită)? Cine vă dă dreptul acesta?
Adică dacă sunt obligat să mă informez (gratuit), D-voastră considerați că sunt obligat și să închei un contract de mediere (contracost)???
Din câte înțeleg, scopul D-voastră este unul pur comercial, adică urmăriți doar un câștig și - ceea ce este cel mai grav -
condiționați eliberarea certificatului de informare privind medierea
de încheierea unui contract de mediere.
Este cel puțin imoral ceea ce vreți să faceți, dar și nelegal.