AVLIL a scris:
Si pentru cazurile in care urgenta intervine in timpul in care copilul sta cu tatal sau, cine contribuie? Sa deschida tatal un cont sa-i vireze mama pensie pentru acele zile? Ca sa aiba la nevoie, cand sta cu ambulanta in casa...
Nu vad cum sa tina o astfel de argumentare... plus ca nu e chiar cu temei.
Buna seara.
Temeiul exista, doar ca nu avem art in care este aratat.
Am scris mai inainte ca mama cheltuieste mult mai mult cu copilul decat tatal, da? Nu este normal ca amandoi sa contribuie in mod egal??? Atunci de ce mama nu are voie sa puna acei bani de o parte? Oricum, in caz de urgenta, nu cred ca mama nu va scoate acei bani de pe card pentru copilul ei, dar de ce sa nu scoata tatal? De exemplu, copilul a mancat ceva stricat la tatal si s-a intoxicat. De ce sa dea mama banii daca tatal nu a avut grija de el?
Deci, ori cheltuielile sunt egale, ori legea greseste. Adica tatal are numai drepturi si obligatii nu? Nu va ganditi la faptul ca acel copil va suferi cand va vedea ca mama are mai putini bani in casa, ca merge cu tatal prin tribunale, etc?
Haideti sa fim umani odata. Vedem viata numai in articole.
Cred ca v-am argumentat (prin balanta cheltuielilor) si eu zic ca se va castiga procesul de catre mama.
Succes va doresc doamna !