Doamna "midaria82", stiu ca nu va incalzeste cu nimic, dar sa stiti ca se poate si mai rau decat situatia Dvs.
De exemplu, in cazul meu, "tatal" doreste ca toate cheltuielile facute in timpul in care ia copilul la program (un suc, o apa plata, o intrare la un loc de joaca, un bilet la teatru, etc...inclusiv biletele pentru tata), sa fie scazute din pensia lunara pe care o are de platit.
Acest lucru l-a cerut in instanta si abia astept termenul de judecata ca sa vad si eu reactia judecatorului.
proastasatului.
[editat]
1. Stii cumva cat platesc pensie alimentara?
2. Stii cumva daca ma ocup de copil mai bine decat mama lui cat este la mine?
3. Stii cumva daca imi plac meciurile sau iesirile cu baietii?
4. Stii cumva daca cumpar medicamente, jucarii, imbracaminte si incaltaminte?
5. Stii cumva daca este comunicativa mama copilului ca sa ma pot implica mai mult in viata fiului meu?
6. Stii exact ceea ce fac eu de scrii pomelnice aici?
7. Eu doresc ca fosta sotie sa renunte la custodia copilului in favoarea mea, dar legea din Romania vede precum calul. Din pacate este doar un vis frumos.........
[editat]
O zi buna!
[ editat de moderator- nu mai citati integral mesajul caruia ii raspundeti, va mai rog sa fiti cuviincios pe forum, multumesc ]
Si pe mine m-a socat, insa m-am obisnuit sa ma astept de la orice de la acest om, care nu este decat "tata biologic". Ultima cerere este decontarea de catre mine (mai precis din pensia copilului) a cheltuielilor facute in vacanta de vara, cand si-a petrecut 4 zile cu copilul, dar uitand sa specifice ca si-a luat si parintii. Deci, concluzia ar fi ca am ajuns ca eu sa-l intretin si sa-i platesc sejururile....
Putere multa va doresc si eu...e un drum greu, dar sa speram ca drepturile copiilor nostri nu vor fi calcate in picioare.
"proastasatului", nu numai ca acesti indivizi se cred parinti, chiar daca habar nu au de cresterea si educatia unui copil, dar in cazul meu are si mult tupeu...si avand bani isi permite sa dea 1000-2000 RON unui avocat ca sa mai faca un recurs, o contestatie la executare ....
Dar ce parere aveti de unul care declara ca nu are venituri intr-un dosar, in urmatorul cere program de vacanta "ca este in concediu", apoi in altul ca studiaza si in final, cere program de vizita bilunar, sustinand ca isi permite avion din doua in doua saptamani sa vina la copil.
Si instanta ii da, chiar daca s-a dovedit ca ani de zile nu a venit la program.
Si plateste, cand plateste, (inainte de termenele proceselor, fara numar) dupa venitul minim pe economie si-i da voie mamei ca din banii lui sa-si ia o cafea!!
In plus, cere decont pentru acei banuti.
Numai mancarea de la gradi este 9 lei/zi#-o
@ Tommy D
Nu stim situatia dvs., aici este vorba de marea majoritate a tatilor care declara ca nu au venituri, ca sa nu plateasca pensia de intretinere pentru copil, vezi cazurile amintite mai sus.
Daca dvs. faceti parte din categoria tatilor care platesc 1000 euro/luna cu titlu de pensie alimentara, aveti dreptate.