gi_jane2 a scris:
Nu ma contrazic deloc. In cazul dvs ati vrut sa nu platiti o luna pensie pt ca sta copilul la dvs 3 saptamani. Ati avut vreo sansa in cererea dvs ?Eu cred in continuare ca NU
Si da, s-a schimbat cate ceva.. codul familiei e abrogat, iar codul civil s-a schimbat de la postarea dvs incoace. Sunt mai multe schimbari in ce priveste obligatia de intretinere, plata ei.
Chiar nu vedeti diferenta intre a sta la celalalt parinte cate doua zile pe saptamana si a sta o luna intreaga ?
Iar "dati " se scrie legat.
Stimata d-na, am cerut in anul 2012 sa fiu scutit de plata pensiei alimentare atat timp cat este copilul la mine(3 saptamani in vacanta si cate 2 weeknd-uri pe luna), ceea ce inseamna ca totul s-a judecat dupa noul cod, corect?, iar instanta a decis respingerea cererii datorita faptului ca toate aceste zile nu sunt legate iar pensia alimentara nu poate fi fractionata. Daca dvs stiti ca ar exista o asemenea lege va rog sa ne spuneti si noua.
Stiu si eu ca toate procesele se judeca dupa lege, va rog sa ne explicati cum d-nul poate avea sanse de castig, conform codului.