avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare pensie alimentara perioada vacantei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare pensie alimentara perioada vacantei

Buna ziua,

am o Hot Jud prin care fostul sot trebuie sa plateasca 1/4 din venituri pensie alimentara minor in urma divortului.

acum m a dat in judecata pt recuperarea sumei platite pe perioada vacantelor cat sta la el (total 7 saptamani pe an).

are vreo sansa de castig?
multumesc.
Ultima modificare: Luni, 11 Martie 2013
ContSters284642, utilizator
Multumesc Avlil pt gandurile bune.

Recunosc ca nu sunt interesata sa renunt la pensia alimentara a copilului in schimbul unor beneficii de genul hainutze sau rechizite. Consider ca acest copil sta putin cu tatal ei ( o zi la 2 saptamani ) astfel incat el sa ii cunoasca necesarul.
midaria82 a scris:

Multumesc Avlil pt gandurile bune.

Recunosc ca nu sunt interesata sa renunt la pensia alimentara a copilului in schimbul unor beneficii de genul hainutze sau rechizite. Consider ca acest copil sta putin cu tatal ei ( o zi la 2 saptamani ) astfel incat el sa ii cunoasca necesarul.

Salutare tuturor,
Stiu ca ai sa te superi pe mine dar tot spun.
Sunt divortat din 2009, de atunci si pana acum nu stiu exact tot ce-i place copilului meu, care este exact jucaria lui personala si multe altele deoarece nu exista aceea comunicare intre parinti. Daca eu nu am reusit sa o conving pe fosta mea parnera de viata, sa comunice pentru copil, nu face si tu aceeasi greseala.
Incercati sa trimiteti macar un mail sau un sms de informare.
Acum nu realizati, dar mai tarziu o regretati amarnic, copilul de azi nu va fi copil tot timpul.......#-o
Doamna, daca tatal nu stie, dv. ati facut eforturi sa afle? Asta incerc sa va spun, dar evitati acest subiect. Aia cu listuta, aia cu scrisorica, aia cu discutiile despre gradinita, despre ultimul cosmar al copilului...
Daca va iubiti copilul, ganditi-va si la el.
Succes!
eu nu am cerut consultanta de cum sa imi cresc copilul, ci consultanta juridica.

fiecare om isi are istoricul personal, si tindem sa sfatuim pe altii in functie de ce am trait fiecare.

Juridic v-ar fi mai bine, doamna, juridic v-ati rezolva problemele mai usor si ieftin, juridic trebuie sa va spun sa colaborati cu celalalt parinte, ca am o obligatie legala de a respecta legea care asa spune si trebuie sa sfatuiesc in acord cu aceasta lege.

Din experienta mea JURIDICA, acei clienti care au incercat solutii pacifiste au fost mai multumiti.
Parerea mea. Succes!

Alte discuții în legătură

Compensarea pensiei de intretinere minor SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Fostul sot a cerut copilul sa stea la el in vacanta de vara 2 saptamani. La terminarea celor 2 saptamani a cerut sa il mai las 1 saptamana. Dupa ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil- compensare cu alte contributii cocos144 cocos144 Buna seara ! Prin documentele de divort,tatal este obligat la plata lunara a unei pensii de intretinere pentru copilul minor ramas in ingrijirea mamei ( ... (vezi toată discuția)
Ingrijire copil vs pensie alimentara ankalupu ankalupu am un copil dintr o fosta casaatorie caruia ii platesc pensie alimentara i mai am si un copil de 1an,si 8 luni pentru care vreau sa intru in ingrijire copil o ... (vezi toată discuția)