Un parlamentar a facut public, la televiziune, intentia de a desfiinta asociatiile de proprietari din toata tara.
Este o initiativa legislativa care a anuntat-o de curand. Nu stiu daca e un lucru bun sau rau. O sa ne gospodareasca primaria, sau firme specializate care vor obtine contractele de administrare de la primarii, licitatii ca la traseele de maxi-taxi!? Ce parere aveti ? Poate ajutam si noi cu ceva sa fie mai bine pentru toti proprietarii.
Vorbesc mult, atunci cand este cazul, pentru ca am ce sa spun in domeniul asta si ca lumea ma intreaba. Si pentru ca oamenii sa inteleaga ce se intampla cu blocul in care locuiesc si pentru care platesc, este nevoie de explicatii clare si la obiect.
Pentru dvs e mai usor sa aruncati 2 vorbe din care 3 prostii. Daca nu aveti argumente... #-o
Dle Marius Cioca,
Daca macar 5 oameni din toti cei care citesc aici inteleg despre ce este vorba, inseamna ca nu imi racesc gura degeaba sau in cazul de fata nu imi tocesc tastatura de pomana.
Exista si societati cu obiect de activitate specific.Nu credeti ca ar fi o idee?Cele care ofera servicii de contabilitate vad ca sunt tot mai apreciate de firmele mici.Noi "blokishtii" nu suntem tot firme mici?Poate ne spune cineva ceva din experienta proprie legat de o astfel de societate.:console:
am tangente cu 2 asemenea firme...in afara de comision nu le intereseaza nimic alceva...si este o acoperire a lipsurilor fostilor ..conducatori ai asociatiei...preiau gestiunea asociatiei cu un simplu PV....neinteresand lipsurile existente.In comision,valoarea pt ..contabilizare....este de 99% si administratie.....1%,faptcu care ti scoate ochii cand soliciti o administrare mai buna
O intentie demna de luat in seama tinand cont de infinitele probleme care nasc in aceste asociatii,maniera neprofesionala a celor care le conduc, fiind de multe ori ridicate probleme de inechitati,abuzuri sau nepasare intre asociati si comitet.Sunt de acord cu MENTINEREA asociatiei de proprietari dar COMITETUL sa fie desfiintat, AGA sa nominalizeze doar o societate specializata in calitate de ADMINISTRATOR care sa gestioneze atat bugetul cat si problemele de natura condominiala in raport cu tertii(prestatorii de servicii,investitii,reparatii).Iar AGA indiferent de nr.convocarilor sa nu poata lua decizii daca nu este indeplinita majoritatea+1 din totalul proprietarilor,caci administrarea banilor tuturor proprietarilor nu decide minoranta.
Asociatie restanta
qubeec44
Buna ziua!
ce se poate face in calitate de proprietari de imobile avand in vedere urmatoarea situatie:
-administratorul a decedat,am platit facturile catre ... (vezi toată discuția)