Un parlamentar a facut public, la televiziune, intentia de a desfiinta asociatiile de proprietari din toata tara.
Este o initiativa legislativa care a anuntat-o de curand. Nu stiu daca e un lucru bun sau rau. O sa ne gospodareasca primaria, sau firme specializate care vor obtine contractele de administrare de la primarii, licitatii ca la traseele de maxi-taxi!? Ce parere aveti ? Poate ajutam si noi cu ceva sa fie mai bine pentru toti proprietarii.
Pentru ca vad ca nu scrie nimeni despre acel grup de lucru pentru modificarea legii, anunt ca il organizez eu. Primesc mesaje private pentru constituirea grupului. Facem schimb de adrese de e mail si ne organizam.
Astept cu interes!
Haideti sa ne apucam de treaba!
Domna Dana Ionescu,
Am toata consideratia pentru initiativa si solutiile propuse.Subscriu fara rezerve , admir actiunea in comparatie cu expectativa carcotaseasca.Poate primim ceva vesti si despre reusite nu numai lamentari platonice.
Marele adevar al situatiilor deplanse aici, este pasivitatea generala (90%) a vietuitorilor din blocuri, trezita sporadic prin lamentari critice la adresa actiunilor/inactiunilor facute de alesii "altora".Rezultatul logic- cei 10% au avut interes , s-au manifestat si "si-au tras democratia de partea lor".(cu foloasele de rigoare).Unde au fost cei 90%?Unde sunt acum?
Sunt dupa usile metalice(cat mai impunatoare) singurul mod in cara isi manifesta mandria de proprietar.
Dana, eu sunt cu schimbarea legii, dar nu mai gaseam unde este mesajul. Maine la Curtea Constitutionala se va judeca o exceptie de neconstitutionalitate a doua art. din legea asta, trimise de mine, intr-un dosar de "mare succes", care, inafara de experienta nu mi-a dat nimic. Este o lege demna de epoca sclavagista. Cum facem? O sa iti spun unde ma mai gasesti
Asociatie restanta
qubeec44
Buna ziua!
ce se poate face in calitate de proprietari de imobile avand in vedere urmatoarea situatie:
-administratorul a decedat,am platit facturile catre ... (vezi toată discuția)