avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Desfiintarea asociatiilor de proprietari din Romania
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Desfiintarea asociatiilor de proprietari din Romania

Un parlamentar a facut public, la televiziune, intentia de a desfiinta asociatiile de proprietari din toata tara.
Este o initiativa legislativa care a anuntat-o de curand. Nu stiu daca e un lucru bun sau rau. O sa ne gospodareasca primaria, sau firme specializate care vor obtine contractele de administrare de la primarii, licitatii ca la traseele de maxi-taxi!? Ce parere aveti ? Poate ajutam si noi cu ceva sa fie mai bine pentru toti proprietarii.
=D> Unde sunt "Aplauzele" pentru Andreea Lisievici? Eu votez de 2 ori cel putin....:D
:offtopic: Puteti vota acelasi utilizator numai la un interval de 14 zile. Dar multumesc :)
Ultima modificare: Vineri, 17 Aprilie 2009
ContSters20980, utilizator
Este chiar dificil desfiintarea asociatiilor de proprietari din mai multe motive, iar unul din ele este imposbilitatea de a incheia contracte cu funizorii de utilitati (RADET, APA NOVA, gaze, lift, interfon, REBU) per fiecare apartament.
Toate nemultumirle se reduc la reticenta si incapacitatea proprietarilor si a administratiei de a intelege ca avand un statut juridic vrei ..nu vrei trebuie sa te supui unor reglementari. Ai pretentia ca statul sa se implice in reabilitarea termica a blocurilor iar cand e vorba de administrare sa nu-si bage nasul.
Chiar sunt binevenite aceste legi ca administratia sa inteleaga ca nu sunt patronii blocurilor si pot sa faca ce vor fara a da socoteala cuiva. Mai mult ar trebui pus in aplicare sanctiuni pecuniare si atunci s-ar mai aseza lucrurile

elga50 a scris:

=D> Unde sunt "Aplauzele" pentru Andreea Lisievici? Eu votez de 2 ori cel putin....:D

Subscriu! Are vreo 10 voturi de la mine.
Paste fericit!
Multumesc, dar am rugamintea sa ramanem la subiect... ;)

Alte discuții în legătură

Asociatie restanta qubeec44 qubeec44 Buna ziua! ce se poate face in calitate de proprietari de imobile avand in vedere urmatoarea situatie: -administratorul a decedat,am platit facturile catre ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea asociatiei de locatari 2014Elena 2014Elena Va rog sa ma ajutati cu informatii legale .Suntem in situatia de desfiintare a asociatiei de locatari care cuprinde mai multe blocuri pentru ca ... (vezi toată discuția)
Administratorul a furat banii blocului ! jeanluk jeanluk :Obuna ziua Acum trei ani s-a descoperit ca administratora blocului unde locuiec a furat banii (aproximativ 600milioane) . S-a facut plangere la politie in ... (vezi toată discuția)