avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Instanta nu se va pronunta sub presiunea publicului.Sa nu credeti ca judecatorii se lasa asa usor influientati.
Cunosc personal un caz in care am intrat si nimeni nu a cedat la presiunea mass mediei.Asa ca nu va faceti griji din acest motiv.
Sedinta de judecata este publica.Cel putin asa prevede legea ( daca ne mai gandim si la existenta legii)
La cata lume considera ca ar trebui sa fie cercetat in stare de libertate ar fi trebuit judecat pe stadion.
Nu vad care este relevanta faptului ca magistratiii au familii.Chiar credeti ceea ce spuneti?
Haideti sa fim seriosi.
Cine a ales sa fie judecator trebuie sa judece.Asta este sarcina lui.
Nu suntem in Italia si nu vad nicio ,,famiglie".
avocat Claudiu Lascoschi
Stimate D-le avocat
Cred ce spun si dovada exista,amenintarile primite prin SMS de Presedintele Judecatoriei Sectorului 1,cea care a solutionat in fond. cererea de arestare preventiva. Nu stim inca cui ii apartin amenintarile,probabil ca o sa ziceti ca au fost o "facatura",dar pana la proba contrarie amenintarile exista.Relatiile familiei cu anumite medii infractionale,sunt de asemenea reale si nu odata au fost mentionate in presa.
Cred ce spun,pentru ca la OTV s-a "orchestrat" un" rechizitoriu" al unui procuror ,numit Balasescu,de la Parchetul d.p.l Judecataoria Sectorului 6 intocmit cu ajutorul fostilor condamnati si al rudelor actualilor condamnati.In aceasta situatie,varul "latifundiarului",prezent in acea emisiune pana in jurul oreolor 05,00 nu are nicio legatura in mod sigur.
"Persoanele furioase" din Vadu Rosca,aduse in fata tribunalului au venti cu autobuze platite de acestia,tricourile si le-au cumparat din bani proprii ,iar apoi, le-au imprimat la Caminul Cultural.!
Va respect prea mult,stimate maestre,dar probabil ca stiu cate ceva despre justitie si despre puterea si influenta unor astfel de personaje,care injuriaza,scuipa,arunca cu resturi menajere in oamenii care au alte pareri si ameninta cu "facutul de la brau in jos"..La putin timp dupa problema cu masina furata. Gigi Becali si-a pus body-guarzii sa il bata la Brasov pe C. Iacov,fostul patron al echipei numita in prezent "Progresul",fosta" F.C.National".Sunt martori acolo,presa a vazut si a consemnat acest fapt.
Dar,daca precum afirmati,sunteti implicat in acest proces,este justificata pozitia dvs.,pe care o respect,dar este justificata si a mea si a altor intectuali ingrijorati de aparitia unei"a doua Romanii".Repet interventia politiei a fost "supradimensionata",desi daca vedem ce s-a petrecut astazi si faptul ca era pazit de garzi inarmate si fosti sportivi de performanta ,al caror numar nu era cunoscut,poate ca nu.Masura arestarii preventive nu este justificata,iar motivarea inchiereii prin care s-a dispus masura arestarii preventive in fond,mi se pare puerila.De asemeni nu cred ca sunt intrunite disp.art.148 c.p.p.In rest ,va pastrez acelasi respect,care doresc sa cred ca este reciproc