Eu cred ca depinde.....
Regret ca nu reusim sa vedem adevarata problema.
Am sa le explic tatilor care au asemeanea probe, fie ca sunt filme , inregistrari audio, fotografii si altele, cum am procedat eu cu ele, si cat de "mult" au contat:
1) Set de poze depuse la dosar - aratate autoritatii tutelare si martorilor. Efect 0 pentru autoritatea tutelara , si 0 pentru instanta.
2) Filmele si o parte din inregistrarile audio le-am aratat atat martorilor, dar mai ales, persoanei de la autoritatea tutelara in momentul efectuarii anchetei sociale la domiciliul meu. Singurul efect pe care l-a avut faptul ca le-am aratat persoanei de la autoritatea tutelara a fost ca aceasta a exclamat "mda....va aflati intr-un razboi crunt" . Atat. Evident ca in raport nici un cuvant . Din partea mea fara comentarii.
3) Am depus o transcriere a unui film . Efect 0 pentru instanta.
4) Am postat unul dintre filme pe internet si am indicat adresa in actiune. Efect 0 , chiar daca cred ca instant l-a vazut.Defapt sunt sigur ca l-a vazut. Pentru ca acolo unde l-am postat, se contorizeaza si numarul de vizualizari (filmul l-am facut privat, pentru a nu avea acces la el decat persoanele care cunsoc link-ul).
O sa reptet inca odata pentru cei ce nu vor sa "auda". Am sa repet de 100 de mii de ori, pana cand un adminstrator va binevoi sa ma dea afara.
Instanta a ignorat cu buna stiinta orice proba, nu a facut referire la abosult nimc din ceea ce s-a intamplat la proces, tatal lipseste cu desavarsire din motivare.
Motivatia a fost: "
deoarece mama a dovedit garantii morale si materiale instanta considera ca interesul superior al copilului este sa ii fie incredintat mamei. "
Restul motivarii, este luat cuvnat cu cuvant din Decizie nr. 82 - din 25 februarie 2003 a Curtii Constitutionale , prin care aceasta a respins o exceptie de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 43 din codul familiei. Motivarea respectiva o gasiti aici:
[ link extern ] .
Motivarea mea incepe de la paragraful "In imensa majoritate a cazurilor parintii au fata de copiii lor profunde sentimente de afectiune....."
Daca aveti rabadare cititi acel paragraf, adaugati ce ma scris mai sus, si un mic paragraf de pensie alimentara, si aveti toata motivarea instantei, in speta mea.
Va multumesc inca odata pentru enorma intelegere de care dati dovada.
Insa doamna avocat are dreptate, in caz de divort intodeauna ambii parinti sunt de vina, dar de platit platesc copiii.