locuiesc cu mama soacra care are un drept de abitatie viagera, de trei ani prin rude ,,bine voitoare" aceasta nu mai vrea sa-si plateasca partea ei de intretinere ca sa fie mai categorica aceasta plateste la asociatia de locatari cite 20 de lei pe luna cind si cind cu acordul asociatiei fara acordul meu. mentionez ca sunt debransat de la apa calda caldura gaze toate acestea facindu-se prin forte propri, desi am tolerat aceasta situatie am fost dat in judecata de asociatia de propietari si pus sa platesc in locul ei suma restanta .
va rog sa-mi spuneti ce pot face si cum ?eu ma gindesc la chemare-a in judecata pentru obligatia de a face :">
se pare ca nu ati citit de la inceput aceasta problema si nici enuntul
nu doresc decit ca asociatia sa nu mai defalcheze cota de intretinere pe nr de persoane fara autorizarea mea avind in vedere ca acestia imparte apa rece dupa trecerea acesteia de contuarul de apa pe numarul de persoane percepind suma si incasind acesta suma nereala cu actualitatea, contoarele sunt instalate de mine (adica sunt proprietate personala )am explicat mai sus .
Pre dynsky! incepeti sa veniti acasa si sa comunicati si ceva INTERESANT,care modifica TOTAL ceea ce a-ti balmajit pana acuma.
1- Daca tot face-ti referire si trimitere la respect,incercati dvs sa dati dovada dvs ca va respectati pe dvs si mai alea pe aceia care incearca ,cu experienta si cu practica individuala sa va sfatuiasca fata de tema pe care a-ti initiat-o.
2 -In viitor incercati ,din respect sa nu va mai hazardati sa va pronuntati asupra calitatii acelora care incearca cu buna credinta si cu respect ,sa va dea un sfat sa depasiti situatia neplacuta cu care va confruntati.Cu ocazia asta va comunic ca nu sunt administrator.
3-Cel mai IMPORTANT.Trebuia sa precizati de la bun inceput ca aparatele de contorizare sunt proprietate personala-aspect care nu l-a contestat nimeni.Daca tot a-ti atins puncte delicate si va luati de aceia care incearca sa va ajute ,atunci suportati si consecintele;sunteti cumva persoana sau firma autorizata care detine autorizarea si calitatea sa monteze in conditii legale si sa elibereze documentele legale....pentru aparatele de contorizare utilitati.Poate a-ti montat contoare clasa de precizie A sau F... si intr-o pozitie care nu este acreditata de normele metrologice.Face-ti trimitere catre dispozitii legale,in circumstantele in care a-ti initiat subiectul ,care in fapt este cauzat de neclaritati stricte la nivelul familiei dvs.Frustrarile dvs sunt evidente in conditiile in care toti cei care incearca sa va ajute cu un sfat sunt vinovati si nu cunosc legea ,in timp ce dvs in calitate de proprietar de contoare personal montate..fara a preciza conditiile si suportul legal ,va plangeti ca soacra plateste partial ,ca asociatia va inregistreaza la pausal,dar ne citati articoile si paragarafe ,greu de inteles.Daca tot incercati sa ne convinge-ti ca dvs sunteti si corect si fara culpa,ca legislatia asociatiilor de proprietari nu mai are taine pentru dvs ,atunci de ce nu va asumati responsabilitatea sa sesizati initial asociatia la autoritatile in drept,inclusiv daca tot cunoasteti atatea articole si paragrafe de ce nu solutionati speta direct in instanta,unde completul ,cu toate cunostiintele dvs ,va v-a temepera entuziasmul si v- a dispune solutie in favoarea asociatiei de proprietari .Pe viitor incercati sa fiti mai concret si real in precizari,mai retinut cu acuzele si ve-ti constata ca multitudinea de binevoitori ,incearca fiecare dupa cunostiinte sa va ajute,nu sa va acuze dupa cum a-ti facut dvs.
subiectul este o intrebare pentru asta am deschis acest subiect pentru a afla parerile altor persoane
departe gindul da a va jigni sau de a fi ironic daca vreti sa fiti lamurit(a) puneti intrebari scurte la obiect nu rastalmaciti cuvintele creati-va o parere si expuneti acea parere
am incercat sa raspund cu aceasi moneda cu care mi-ati precizat informatile ironice de fel. se pare ca uni sunt obijnuiti doar sa dea nu si sa primeasca .luati ca atare si intrebati nu ironic atunci cind dati sfaturi daca aveti nelamuriri .
defel este o normal sa-mi asum si criticile dv ironice deoarece am postat si am dat curs acestei discutii
tocmai pentru ca ma pregatesc sa dau in judecata administratia cit si pe mama soacra si doresc sa fiu confruntat cu toate datele problemei posibile si imposibile
pentru a nu devia de la subiect toata contorizareacit si debransarea apartamentului sa facut in conformitate nu normele in viguare
atentie nu incerc sa conving pe nimeni de nimic este doar o discutie pe aceasta tema
repet daca are dreptul asociatia sa imparta pausal adica pe numarul de persoane apa rece care trece de sistemul de contorizare proprietate personala debransat si racordat conform legilor in viguare , al apartamentului proprietate personala .?
nu se poate discuta cu asociatia am incercat sa obtin copii ale facturilor si chitantelor care sunt pe numarul apartamentului pe care-l detin si am fost refuzat trei ani la rind ,motivele nu ma intereseaza pe mine chitantele tale .
Sustinerea conform careia "asociatia imi imparte consumul de apa rece al apartamentului pausal cu al soacrei " este eronata ,intrucat dvs ,periodic comunicati total mc apa rece ,nu aveti posibilitatea tehnica de contorizare consumuri individuale - socra,respectiv restul membrilor familiei aceasta este aprecierea dv cum de fel eu o inteleg dar cum se face ca nu o intelege asociatia ?
Daca nu s-a adoptat in hotararea adunarii generale montarea contoarelor de consum pentru apa rece si dumneavoastra sunteti singurul care le are montate ori se va calcula in continuare consum pausal ori vi se ia in calcul consumul masurat (daca contoarele sunt montate de societate agrementata) si vi se adauga la acest consum si pierderile (aparute dupa repartizarea pausala la restul). Cred ca despre asta este vorba.
Daca toti aveti contoare si este vorba despre impartirea consumului inregistrat pe nr. de persoane pentru defalcare in cadrul familiei - acest lucru depaseste atributiile asociatiei.
contoarle sunt agreate sunt montate corect si sa incasat din 1999 si pina in anul 2005 .
este ultima varianta,, acest lucru depaseste atributiile asociatiei."
multumesc
Consum pausal
marida
Pentru o asociatie de proprietari din Bucuresti, care este consumul pausal pentru apartamentele necontorizate la apa rece si apa calda? Exista o lege in care ... (vezi toată discuția)
Scoatere intretinere
VogueO
Buna ziua!
Daca am restanta de 2000 de lei la intretinere, pot solicita debransarea? Mentionez ca nu mai locuiesc in apartament de 4 luni (trec saptamanal ... (vezi toată discuția)