Si s-a adjudecat si trofeul de "Parintele Anului", ce conteaza ca joaca rolul de parinte 48 de ore la doua saptamani si n-are nici una dintre responsabilitatile parintelui, e doar un fel de DayCare
Daca am divortat de fosta sotie vi se pare ca joc doar un rol? Cum adica nu am responsabilitati de parinte? Vi se pare ca alea 48 de ore cat sta la mine il ingrijesc din postul de bona? Ah, ma scuzati, il ingrijeste logodnica mea ca eu nu ma pricep pt ca sunt tata.
De ce nu am responsabilitati de parinte doar pt sta copilul cu mama si eu nu acces la el pe cat mi-as dori?
Fix din cauza acestui comportament si acestor idei, raman copiii fara tati, dupa ce mamele divorteaza! Ca au impresia ca un tata divorteaza si de copil, in acelasi timp cu fosta sotie! si au impresia ca au autoritatea parinteasca exclusiva doar pt ca sta copilul la ele!
Responsabilitatile ar trebui sa fie egale, intre 2 parinti maturi si care se inteleg pt interesul copilului: trebuie sa se consulte intre ei despre ce program prescolar/scoalar va avea, la ce doctor sa-l duca, la ce sport sa-l inscrie, la ce alte cursuri sa-l inscrie, etc.
Ah, ca si fosta mea sotie gandeste la fel ca si dvs, asta e partea a doua. D-aia s-a ajuns unde suntem acum!
Nu consider ca mamele au mai multe drepturi nescrise decat au tatii! Asta e deja discriminare de sexe! Daca a facut Dumnezeu in asa fel femeia incat ea sa poate naste, asta nu inseamna ca are mai multe drepturi asupra copilului decat un tata (fara de care nu ar mai naste deloc!).