Stimata dna avocat cat si restul doamnelor care sustineti acelasi lucru ca si dna avocat, va rog sa nu mai induceti lumea in eroare!
Conform Legii 272/2004 care se "ocupa" atat de frumos de "interesul superior al copilului" mentioneaza ca:
Art. 15. - (1) În sensul prezentei legi, relaţiile personale se pot realiza prin:
.....
f) transmiterea de către persoana la care locuieşte copilul a unor informaţii referitoare la copil, inclusiv fotografii recente, evaluări medicale sau şcolare, către părintele sau către alte persoane care au dreptul de a menţine relaţii personale cu copilul;
(21) În situaţia în care ambii părinţi exercită autoritatea părintească, dar nu locuiesc împreună, deciziile importante, precum cele referitoare la alegerea felului învăţăturii sau pregătirii profesionale, tratamente medicale complexe sau intervenţii chirurgicale, reşedinţa copilului sau administrarea bunurilor se iau numai cu acordul ambilor părinţi.
Faptul ca fosta mea sotie a decis singura ca e mai importanta o limba straina, decat alta, fara sa ma consulte si pe mine, mie mi se pare destul de grav.
Desigur, aceeasi lege stipuleaza ca am dreptul sa cer aceste informatii, insa, inainte de toate, fosta mea sotie este obligata sa mi le furnizeze sau, macar daca nu mi le furnizeaza, sa nu ma impiedice sa le aflu.
Credeti ca nu am cerut aceste informatii la gradinita si ce credeti ca mi s-a raspuns?
"Va rog sa o contactati de fosta sotie ca pe numele ei este contractul si am discutat cu ea si vi le da dansa."
Credeti ca am primit vreo informatii de jumatate de an de cand le cer?
Ce trebuia sa fac? sa dau in judecata si gradinita?
Eh, am avut noroc, pana la urma, ca a fost data afara administratora care se intelegea f bine cu fosta sotie si acum e un domn administrator care mi-a dat toate informatiile necesare.