@When - logodnicul nu locuieste acolo. Iar cand ma duc sa iau copilul, mama si logodnicul sunt deja in fata usii si nu intram in casa. Mai mult, preluarea copilului s-a facut chiar pe scari (mama copilului locuind la etajul 1) deoarece doamnele de la DGASPC mi-au interzis sa urc insotit de logodnica iar mama copilului i-a luat copilul din bratele logodnicei peste balustrada scarilor. Evident ca doamnele de la DGASPC nu au comentat nimic la acest incident pt ca erau prea preocupate cu interdictia.
Iar daca aveati inainte nevoie de martor, cu cei de la DGASPC de fata nu mai aveti. Deci cade necesitatea prezentei logodnicei.
Daca si cei de la DGASPC sunt de partea mamei, eu ce martor mai am?
Este logic, firesc si normal sa alegi pentru copilul tau sa faca o limba straina pe care tu o cunosti. Il poti verifica, il poti ajuta mai bine. Altfel te intreaba ceva si ridici neputincios din umeri.
Poate este, nu va contrazic, dar daca mergeam dupa logica asta acum nu mai stia nimeni limba engleza pe motiv ca parintii nostri au facut toti limba rusa.
Daca pana la logodnica relatiile au fost cordiale si dupa logodnica ati deschis proces, se vede de ce fosta da vina pe ea.
Nu, eram deja cu logodnica de 1 an si ceva cand am deschis procesul. Cu toate astea, tot da vina pe ea, probabil pt ca e mai greu sa ma atace pe mine direct ca sa nu o acuz de alienare parentala.
Acum pe motiv ca i-a facut plangere la politie, mereu mentioneaza ca logodnica mea e agresiva (ceea ce nu este, e la mintea cocosului ca nu ne-ar ajuta cu nimic in proces sa fim agresivi cand noi am apelat la toate caile legale) si ca dc nu e ea prezenta ea are o relatie excelenta cu mine (ceea ce evident ca nu e adevarat pt ca altfel nu ajungeam la proces).
Poate daca o chemati acum la mediator, lucrurile vor sta altfel.
Am discutat si cu un mediator, insa situatia este de asa natura incat rational cu fosta sotie nu se mai poate discuta. Plus ca ar insemna alti bani si alta distractie, in plus, fata de ce am platit la avocat.
Fosta mea sotie este genul de om care vrea sa se faca exact cum vrea ea si nu exista loc de negociere. Nu conteaza parerea mea sau sfatul meu in ceea ce priveste copilul, argumentand ca "eu nu-s doctor", "eu nu le stiu pe toate", etc.
Orice negociere cu ea, inseamna doar sa-i accept ei conditiile, fara drept de replica. De ex cand am vrut sa iau copilul in afara tarii ca sa-si cunoasca bunicul mi-a zis ca e de acord doar dc o sun in fiecare zi si ii trimit si poze (mentionez ca tara nu este in UE). Am incercat sa negociez si sa-i explic ca plec in concediu, poate uit sa o sun intr-o zi, hai macar 1 data la 2-3 zile si ii dau poze cand revin (dupa 7 zile) - nu am avut cu cine sa ma inteleg.