@mirebire
1. Nu exista nici un interes al minorului nici in actiunea dvs, nici in actiunea ei in instanta (si in genere, daca se ajunge in instanta cu interesul minorului atunci parintii l-au calcat de mult in picioare)
Daca mama cere program de vizita mai scurt, iar tatal cere prelungirea acestuia - consider ca e in interesul superior al copilului de a avea relatii cat mai dese si de lunga durata cu tatal (la care nu locuieste).
2. avocatul dvs nu a avut nici o problema - dar nu despre el vorbeam, ci despre dvs. Avocatii nu au nici o problema in nici un proces. Dvs, in loc sa va ocupati de relatia cu copilul, furnizati dovezi pentru partea adversa (spre ex nu veti castiga plata pensiei in natura pentru ati demonstrat ca nu puteti colabora cu mama in interesul copilei, deci nu ar fi in interesul copilei sa platiti pensia in natura caci nu veti stii ce nevoi are copila)
Stati linistita ca atunci cand trebuie sa-mi ceara bani, fost sotie stie sa faca lista cu nevoile copilului.
Asa cu plata in natura stiu sigur ca din banii mei ea nu se duce in club!
4. DGASP-ul nu v-a interzis sa veniti cu logodnica pentru ca asa vrea mama ci pentru ca ii dauneaza copilului. Si cum nu puteau ii ceara mamei sa nu mai vina sa ia copilul si nici dvs sa nu aduceti copilul ... rezulta (pe care de singura varianta existenta) ca ar fi bine sa lipseasca logodnica. Nu era nevoie sa se ridice tonul ca sa fie evident ca nu e o atmosfera ok pentru copil.
Cu ce anume ii dauneaza copilului prezenta logodnicei mele? Ca se enerveaza mama ca o vede si incepe sa urle? Asta nu-i dauneaza copilului?
Adica, sigur, daca mama copilului nu se poate controla de fata cu copilul pt ca are ea frustrarile ei, trebuie tatal tras la raspundere, nu? Haideti sa punem tatal la colt pt ca are mama probleme de relationare atunci cand il vede cu alta.
Pe acelasi principiu, de ce nu ii interzice si iubitului mamei sa participe? Ah, pt ca eu nu fac scandal cand il vad :)
Ideal ar fi ca DGASPC-ul sa-si faca treaba pt care a fost chemat: sa-mi monitorizeze programul de vizita cu fetita mea, nu sa-i fie bodyguard mamei si pe mine sa ma marginalizeze si sa ma puna la respect, si de fata cu copilul.
In primul rand ca DGASPC-ul nici nu trebuia sa deschida astfel de discutii in prezenta copilului, cf codului lor deontologic.