MashaD a scris:
Stimata Martonze, am inteles acum de ce ii tineti partea fostei sotii!
Vi se pare ca am facut copilul cu gradinita si cu medicul de familie, ca sa le cer lor direct aceste informatii? Mi se pare penibil ca am fost nevoit sa ma duc direct la ei ca sa-mi culeg astfel de informatii: am aflat de la gradinita ca a inscris-o la cursuri de limba straina de care eu nici nu stiam - asta e corect, nu?
da' dvs de unde credeti ca afla dna despre ce a facut copilul la gradinita? nu tot de la gradinita? si despre starea de sanatate, nu de la medicul de familie?
ei de ce nu ii e penibil sa intrebe, dar dvs va e?
sa stiti ca medicul de familie e obligat sa va dea informatii si cand nu aveti copilul la dvs, asa ca mergeti cu incredere in timpul saptamanii
a, da, e putin jenant ca nu va mai intelegeti dupa ce ati fost suficient de intimi cat sa faceti un copil impreuna, si acum domnii si doamnele ce se ocupa de copilul dvs tre' sa povesteasca de doua ori (ei n-au dreptul sa se planga ca-s obligati de lege sa va raspunda la fiecare in parte) , da' na toti platim pentru greselile noastre .. dvs de ce ati fi protejat?
Eu promit sa nu mai intervin, ca deja e prea mult: idee e ca aveti nevoie de perspectiva. Da, sicanele sunt deranjante, dar nu atat de deranjante pe cat vreti dvs sa le infatisati.