avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrare convorbire telefonica privata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrare convorbire telefonica privata

Buna seara si Hristos a Inviat!

Se poate inregistra o convorbire telefonica privata, in care eu sunt unul dintre interlocutori? Cu anuntarea prealabila a celuilalt interlocutor, evident.
Este legal?
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2016
MashaD, utilizator
@proastasatului - si inversunarea dvs. impotriva mea de ce este? doar pt ca am indraznit sa pun la indoiala o mama?
Deja nu mai au rost discutiile pe aceasta tema pt ca se ajunge la lucruri urate si grave!
Cam in asta consta pretinsa mea "inversunare" impotriva dvs, scrisa la pag 7: "Sfatul meu: Dvs tineti-va de o conduita normala. Scrieti pe mail doamnei ca in perioada in care fetita se afla la dvs mama poate vorbi cu fetita la pranz (ora 12) si seara (ora 19), e un exemplu. Nu suna doamna, sunati dvs. Nu raspunde la orele convenite, sanatate si virtute. Cand copilul e la dvs va ocupati de copil nu de telefoane. Desigur ca asta nu inseamna ca nu raspundeti mamei. Unele mame sunt mai exagerate, mai mamoase. Suntem diferiti. Ideea e sa ne respectam asa cum suntem. Cu asta se incheie scandalul ca ea suna, ca dvs nu raspundeti, ca vine cu politia etc. Socotelile clare fac prieteni buni, zice neamtul".
Dvs nu puteti accepta alt pct de v decat al dvs. De aceea spuneam ca fiecare pasare pe limba ei piere!
Inversunarea, in adevaratul sens, va apartine si ea sparge ecranul. La fel va sparge sala de judecata sau urechile si inima copilului caruia vreti dvs sa-i atribuiti alta mama.
Cat priveste argumentul din ultima dvs postare, care se rezuma la "dar tu...." tine de gradinita si atunci revin la intrebarea cu asumarea si responsabilitatea.
Am recitit ceea ce ati scris pe 1a pagina, cum ca mama va cere sa luati copilul cand ea are treaba sau merge la club (adica mai mult decat exista in program). Inteleg ca va nemultumeste ca motivul pentru care dvs stati cu copilul e acela ca fosta merge in club. Asta conteaza ptr dvs? Motivul ptr care se afla copilul la dvs, sau faptul ca petreceti timp cu copilul dvs? Astea va sunt mizele?
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2016
proastasatului, utilizator
Da, stimata doamna, asa este! Aveti dreptate: este o inversunare imensa pe faptul ca nu vedeti sau nu vreti sa vedeti abuzul, santajul si manipularea pe care le face mama copilului cu brio!
Orice exemplu va aduc, ii dati dreptate tot mamei!
Normal ca tin cu dintii de dreptatea mea!

Sunt un tata care vrea sa se implice in viata copilului sau, nu vreau sa raman un tata de weekend pt ca mama copilului nu accepta sa nu-mi controleze viata!

am zis eu ca ma retrag dar nu ma pot abtine! va invit sa recititi postarea din ianuarie in care va lovea grija de banii pe care fosta soacra i-a imprumutat prietenului dvs. cu un scop clar, si cum sa faca sa nu-i mai dea dupa ce i-a cheltuit pe altceva. nu stiu cine incearca sa controleze cui viata, dar nu sunteti departe de fosta sotie. si daca respectivul a divortat ca era isterica si dominatoare, va paste aceeasi soarta as zice eu. Sfatul meu e sa faceti un pas in spate si sa nu va mai bagati in probleme care nu va privesc. oricum, femeia aia va fi mereu in viata logodnicului, prietenului, sau ce, si asta indiferent de domiciliul copilului. . si cand l-ati luat, l-ati luat cu tot cu "bagaje". incercati sa le acceptati!
Sunteti un tata care NU vrea sa se implice in viata fiicei lui, ci care vrea sa devina Dumnezeul fiicei lui. Eu nu va combat decat intr-o singura privinta: incercarea dvs imorala de a inlocui mama cu alegerile dvs din viata privata.
Daca va iubiti copilul sa stiti ca 1a trasatura a iubirii este altruismul nu egoismul!
In rest, doriti sa va implicati? faceti-o, dar implicarea in viata fiicei dvs nu consta in critici continue la adresa mamei, nu consta in demolare, ci in constructie! Dati, oferiti, propuneti, ajutati, sfatuiti, sprijiniti! Asta face un parinte. Dvs insa sunteti preocupat cu denigrarea celuilalt parinte. De ce nu o lasati sa se "denigreze" singura prin propriile fapte, in vreme ce conduita dvs de parinte sa fie fara pata? Ar fi mult mai folositor copilului!

Alte discuții în legătură

Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)