avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrare convorbire telefonica privata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrare convorbire telefonica privata

Buna seara si Hristos a Inviat!

Se poate inregistra o convorbire telefonica privata, in care eu sunt unul dintre interlocutori? Cu anuntarea prealabila a celuilalt interlocutor, evident.
Este legal?
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2016
MashaD, utilizator
@mirebire - este total diferit ceea ce gandesc eu personal si ceea ce se poate face LEGAL.

Intr-un proces de acest fel este absurd sa afirmi ca cererea in judecata este "facuta de tata impreuna cu logodnica" din simplu motiv ca logodnica nu se poate institui parte in acest proces. Poate sa fie cel mult martor!

Despre ce vorbim?

Daca nu aveam logodnica (ca vad ca ea e marea problema a cazului meu si nu fosta sotie) pe cine ma dadea vina dc tot ii intentam proces sa iau copilul? Ca pot sa fiu eu si mama?

@Martonze

Referitor la limba străină pe care a ales-o mama, de ce era mai bună limba străină aleasă de Dvs. chiar credeţi că deţineţi adevărul absolut?

Mama il detine, nu? ca sa decida doar ea! Pai daca suntem 2 parinti - nu trebuie sa ne consultam in astfel de decizii?

Şi ce vă face să credeţi că mama fetiţei cheltuieşte banii DUMNEAVOASTRĂ la cluburi?

Am atatea poze cu ea prin cluburi imediat a doua zi dupa ce ii dadeam pensia alimentara.
Daca intr-o luna se ducea in cluburi, fix imediat dupa pensie se ducea.

De ce aveti poze cu fosta in cluburi???????
De ce cautati asa ceva? Credeti ca demonstrati altceva cu acele poze in afara de faptul ca viata fostei inca e subiect de mare interes pentru dumneavoastra?

De ce ati dus copilul acasa la el in bratela logodnicei? pe dumneavoastra va dureau bratele? Care credeti ca e mesajul pe care l-ati transmis asa? Unul de sfidare, va zic eu. Ce ati obtinut cu asta? I-a fost mai bine copilului?

De ce nu ati luat copilul la bunic? Cererile doamnei nu a fost deloc irationale si ma indoiesc de faptul ca un parinte, aici pe forum zice ca doamna a cerut ceva exagerat. E normal sa ii spuneti unde mergeti, sa ii lasati adresa, numar de telefon si sa o sunati. Nu stiam ca e asa mare ptetul la abonament incat sa trimiti 2-3 fotografii pe zi costa asa mult. Nici nu ar fi trebuit sa vi le ceara ci sa fie normal sa I le trimiteti.
Nici eu nu as concepe casatorit fiind sa-mi plece sotia si copilul si eu sa nu stiu o zi intreaga de ei. Pentru ca imi fac griji, pentru ca ii iubesc. Iar daca as fi divortat, as vrea sa stiu oricum de copil.

Nu era un motiv sa nu mai plecati. Parerea mea.

S-a ajuns prea departe. Fosta face si drege,va vad insa si pe dumneavoastra incapatanat.
Lasati logodnica ca martor, incercati sa mergeti la mediator. Nu e nici acum prea tarziu. Nimeni nu iubeste copilul mai mult decat dumneavoastra si fosta. Aveti un numitor comun...plecati de acolo,

Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2016
When, utilizator
Dovezi la proces pt neglijenta! Copilul era bolnav acasa, cu febra, iar ea umbla prin cluburi si mie imi spunea ca e bine copilul. Cand m-am dus sa-l vad la gradi, l-am dus de urgenta la spital!
De ce ati dus copilul acasa la el in bratela logodnicei? pe dumneavoastra va dureau bratele? Care credeti ca e mesajul pe care l-ati transmis asa? Unul de sfidare, va zic eu. Ce ati obtinut cu asta? I-a fost mai bine copilului?

Despre ce sfidare vorbim din moment ce mama copilului a fost cea care a intrat in masina peste logodnica mea, fix cand ele se pupau si imbratisau de "la revedere", ca sa-i multumeasca pt ca are grija de copil?

Cand e sfidare si cand nu e? Acum n-are nimic cu logodnica mea - acum s-a razgandit - eu de unde stiu in ce toane o gasesc?

E normal sa ii spuneti unde mergeti, sa ii lasati adresa, numar de telefon si sa o sunati.

Toate informatiile acestea erau trecute in acordul pe care il semnam ca e de acord sa plec din tara.

E normal sa vorbeasca cu copilul, dar cand am facut acest lucru si copilul nu a avut chef sa vorbeasca cu ea, fosta sotie a inceput cu exagerarile si minciunile: de ce e suparat copilul? ce-i faci? de ce plangea? (nu plangea!!!!) i-am trimis poza ca sa vada ca era copilul fericit - tot nu a contat, da, se bucura ca nu mai e copilul trist!

Deci cam cum credeti ca imi petreceam concediul, zi de zi, cu un astfel de circ?

Eu ce sa mai zic ca de fiecare data cand o sun sa vorbesc cu copilul, fetita nu vrea sa vorbeasca cu mine si, mai mult, imi zice fosta sotie ca da cu palma in telefon! Desi cand e la mine - nu are nicio problema sa vorbeasca cu mine la telefon!

Alte discuții în legătură

Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)