De ce ati dus copilul acasa la el in bratela logodnicei? pe dumneavoastra va dureau bratele? Care credeti ca e mesajul pe care l-ati transmis asa? Unul de sfidare, va zic eu. Ce ati obtinut cu asta? I-a fost mai bine copilului?
Despre ce sfidare vorbim din moment ce mama copilului a fost cea care a intrat in masina peste logodnica mea, fix cand ele se pupau si imbratisau de "la revedere", ca sa-i multumeasca pt ca are grija de copil?
Cand e sfidare si cand nu e? Acum n-are nimic cu logodnica mea - acum s-a razgandit - eu de unde stiu in ce toane o gasesc?
E normal sa ii spuneti unde mergeti, sa ii lasati adresa, numar de telefon si sa o sunati.
Toate informatiile acestea erau trecute in acordul pe care il semnam ca e de acord sa plec din tara.
E normal sa vorbeasca cu copilul, dar cand am facut acest lucru si copilul nu a avut chef sa vorbeasca cu ea, fosta sotie a inceput cu exagerarile si minciunile: de ce e suparat copilul? ce-i faci? de ce plangea? (nu plangea!!!!) i-am trimis poza ca sa vada ca era copilul fericit - tot nu a contat, da, se bucura ca nu mai e copilul trist!
Deci cam cum credeti ca imi petreceam concediul, zi de zi, cu un astfel de circ?
Eu ce sa mai zic ca de fiecare data cand o sun sa vorbesc cu copilul, fetita nu vrea sa vorbeasca cu mine si, mai mult, imi zice fosta sotie ca da cu palma in telefon! Desi cand e la mine - nu are nicio problema sa vorbeasca cu mine la telefon!