avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrare convorbire telefonica privata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrare convorbire telefonica privata

Buna seara si Hristos a Inviat!

Se poate inregistra o convorbire telefonica privata, in care eu sunt unul dintre interlocutori? Cu anuntarea prealabila a celuilalt interlocutor, evident.
Este legal?
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2016
MashaD, utilizator
Copii fac febra de la o ora la alta. Nu inseamna ca daca avea febra a doua zi la gradinita a avut si cu o seara inainte.
Cu ce a neglijat copilul? l-a incuiat singur in casa si a plecat in club? Nu a lasat copilul supravegheat? cand vine vorba de fosta, imediat va ganditi la ce e mai rau. Acordati beneficiul indoielii.
A iesit in club, s-a distrat, bravo ei. Iesiti si dumneavoastra. E firesc ca parintii sa aiba si alta viata nu sa traiasca numa iprin copii. Nu e firesc insa sa aveti poze cu asa ceva. Daca nu cumva aveti poze cu ea lovind copilul, pozele cu mama in club NU reprezinta dovada de neglijenta ci dovada ca dumneavoastra sunteti cel care cu logodnica de mana totusi nu aveti viata personala.
E laudabil ca ati dus copilul la medic dupa ce l-ati gasit cu febra. Daca insa I-ati scos ochii mamei, ca ea a fost in club si fata bolnava, atunci e fireasca reactia ei.

va vad foarte implicat in povestea cu "fosta" si niciodata nu iese fum fara foc. Mergeti la mediator. Impacati-va cu ea. Incrancenarea asta cu care fiecare aduce cate un logodnic nu imi miroase a fi poveste incheiata. :">
In fine, nu dau aici toate detaliile, mai ales ca procesul nici nu a inceput inca. Contextul e mult mai vast si cu multe detalii si e normal sa nu fie inteles per ansamblu.

Din pacate, incrancenarea nu este a mea, nu tin eu neaparat sa dovedesc nimic ci fosta sotie. Eu nu am absolut nicio treaba cu iubitul ei, nu m-am luat niciodata de el, chiar daca a fost si el bagat la inaintare. E viata ei personala si e treaba fostei sotii cum decide sa si-o traisca. Dar cand ea tot timpul trebuie sa se ia de logodnica mea (fie ca e prezenta, fie ca nu) va dati seama ca nu pot sa stau degeaba si sa aud cum o denigreaza pe unde apuca si din "agresiva" nu o scoate.

Daca ne-am concentra DOAR pe copil...va dati seama ca nici nu am mai avea discutiile astea. Dar cand mama mea e sunata de fosta mea soacra si amenintata ca o sa vorbeasca ea cu mama logodnicei mele ca sa-i spuna ce fel de barbat sunt, va puteti da seama cine nu a incheiat povestea.

MashaD a scris:

Din pacate, incrancenarea nu este a mea, nu tin eu neaparat sa dovedesc nimic ci fosta sotie.

Avem 16 pagini care demonstreaza "lipsa" incrancenarii dvs :))
atentie! nu zic ca mama nu e incrancenata
si a avea dreptate nu e intotdeauna alegerea cea mai buna

Ce nu inteleg eu e urmatorul lucru (care e clar de 16 pagini): ati deschis actiune pentru schimbarea domiciliului copilei de la mama la dvs si vreti ca mama sa aibe fata de dvs o atitudine pasnica??????
Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2016
mirebire, utilizator
Pai cum sa va concentrati pe copil cand tot ce scrieti este despre logodnica? Poate daca ati fi un pic mai cumpatat, am ezitat mult in alegerea cuvantului, si n-ati incerca sa i-o bagati pe gat 24 din 24 h si 7 din 7 zile, ci ati lasa lucrurile sa decurga firesc, poate ar fi mai bine. Nu e nevoie de multa imaginatie ca sa intelegi ca pe masura ce vrei sa impui ceva/pe cineva direct proportional cu impunerea e forta de rezistenta!
Eu v-am mai scris si v-ati suparat: daca continuati asa va fi din ce in ce mai rau si nu din ce in ce mai bine! Pe de alta parte fiecare pasare pe limba ei piere si chestiunea e una de alegere personala.
V-a scris si AVLIL: lasati putin spatiu personal, fiecare dintre noi are nevoie de propriul spatiu. Nu-i mai sufocati pe cei din jur. Logodnica dvs chiar nu are nicio alta preocupare decat sa fie omniprezenta?
cam de multe ori duceti copilul la urgenta direct de la gradinita! asta in conditiile in care spuneti ca doamnele de la gradinita nu va lasa sa vedeti copilul, si nici nu va tin la curent cu situatia ei "scolara". Dar totusi vi-l dau sa plecati cu el. Ca sa nu mai spun ca la gradinita nu sunt primiti copii cu voma, febra, diare, iar daca se intampla in timpul programului este sunat parintele sa vina dupa el. Ce gradinita e aia unde urgentele medicale sunt tratate asa...lejer! ?! apoi, parca spuneati ca nu ati zis mamei ca logodnica e o mama mai buna... si totusi, acum observ ca de fapt ati scris asta chiar in cerere. cam multe nu se legea. incercati sa va adunati gandurile ca nu pe noi trebuie sa ne convingenti. si daca veti avea atitudinea asta si in sala de judecata, nici macar program extins nu veti obtine.

Alte discuții în legătură

Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)