Dragi againstPAS şi When,
Când vă citesc postările, parcă am în faţă scena aceea cu Florin Piersic, care la orice întrebare, răspunde cu "castravetele" :)
[ link extern ]
Eu vă spun un lucru:nu am prietenă pe doamna la care faceţi referire, pur şi simplu iau informaţiile din declaraţiile domnului, cvasiprezent peste tot şi mult prea lăudăros pentru faptele sale de vitejie.Şi, în plus, aşa cum am mai relatat, am fost parte în muuuulte procese, aşa că ştiu să bântui pe Just.ro şi să trag concluzii.
1.V-aş crede dacă eu însămi nu aş fi fost acuzată de "alienare parentală", acuzaţie contrazisă atât de medicul de psihiatrie infantilă, cât şi de 2 psihologi, care, culmea! azi sunt "psihologi judiciari" :)
2.V-aş crede dacă eu însămi nu aş auzi grozăvii de la prietenii comuni despre mine, cum bietul tată nu poate vedea copilul, cum trăiesc pe banii lui, când situaţia este exact invers. Am documente, dovezi scrise, nu vorbe :)
3.V-aş crede că acea mamă a aruncat jucăriile pe scară, dacă eu însămi n-aş fi primit colet de la tata, cu plata transportului la destinatar - adică trimite un obiect de 10 lei şi plătesc eu transportul 15 lei - evident, în cursul unui proces unde trebuia demonstrată alienarea! Păi nu i-a ieşit, am plătit transportul şi i-am dat zăngănitoarea copilului şcolar, să se joace! Atunci, a trimis colet cadou pentru copil cu ramburs total - auzi, trimiţi cadou ce vrei tu, pe banii mei - am plătit şi acel colet, deci nu l-am returnat, cu transport cu tot - păstrez dovada pentru viitoarele procese :)
4. Am întrebat copilul de ce nu vrea să plece cu tata- mi-a răspuns că-i este frică să nu îl fure tata, apoi mi-a spus că tata e urât - i-am explicat că fiecare om e aşa cum l-a dat Dumnezeu şi aspectul fizic nu contează, ci sufletul, în plus tata nu e urât şi tu semeni leit cu el. I-am spus că trebuie să plece cu tata, că tata îl iubeşte, mi-a răspuns că tata nu-l iubeşte, fiindcă vorbeşte urât cu mama şi-i ia banii şi el nu şi-a putut cumpăra biroul dorit.
5. În ce priveşte hotărârile judecătoreşti, mă abţin. Vă pot furniza cel puţin 5 hotărâri care se încadrează la capitolul "Judecătorii spun lucruri trăznite", am fost de faţă când judecătorii habar nu aveau ce este în dosar, dar au dat decizia, apoi şi-au adaptat motivaţia, complet ilogică, la hotărâre. dacă mâine un judecător decide că trebuie să mă spânzur, fiţi siguri că nu o voi face, chiar cu riscul încălcării hotărârii judecătoreşti! :) Am dovezi scrise pentru tot ce spun, sunt hotărâri judecătoreşti!
De asemenea, eu as suna si la politie sa vina sa constate ca nu se prezinta la programul de vizita si apoi sa deschida urmarirea penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.
Dragul meu, am discutat această problemă cu domnii poliţişti de la Judiciar, când am fost să dau cu subsemnatul, la ultima plângere penală - El nu e obligat să respecte programul, fiindcă este doar un drept, aşa că nu am cum să deranjez Poliţia că mai iau şi amendă.Este exact cum am dreptul să-mi iau permis de conducere, dar eu nu vreau să-l iau.