Charmione a scris:
alina_87 a scris:
Charmione a scris:
m13d a scris:
Charmione- justifica si raspunsul de la grila 3, poate asa ma pun si eu in tema.
Please! :((
Nu se poate in cazul amnistiei postcondamnatorii numai in cazul celei ante fiindca atunci nu avem o solutie de condamnare definitiva deci inculpatul ar putea cere continuarea si achitarea sau scoaterea de sub urmarire. La prescriptia executarii la fel avem o hot. de condamnare. Se poate la retragere fiindca e un act unilateral al partii vatamate dar nu si la impacare care e un act bilateral deci inculpatul isi da acordul sa se impace si atunci nu mai poate cere continuarea.
Impacarea este un act unilateral.Inculpatul nu poate cere continuarea in acest caz deoarece art 13 prevede limitativ cazurile cand e permis iar impacarea nu se afla printre aceste cazuri.
Cum sa fie impacarea partilor un act unilateral? A PARTILOR. Eu nu am dat drept argument textul respectiv pe motiv ca ce inveti pe de rost uiti si nu-ti foloseste la nimic in schimb ce intelegi si inveti LOGIC ramane.
Crisu spune ca e unilateral.E greseala de tipar sau poate daca plecam de la faptul ca in penal impacarea partilor inlatura raspunderea penala iar in procesual reprezinta o conditie pt desfasurarea actiunii, ajungem la rezultate diferite?