m13d a scris:
=D> SUPER TARE. Insa asa cum ai expus tu speta este intradevar situatia a 4 violuri. In concret este vorba insa de participarea impreuna a unor infractori minori impreuna cu majori si premeditarea tuturor respectiv acosarea impreuna, daca fiecare le+ar fi abordat separat atunci erau 4 infractiuni, la savarsirea infractiunii unii au fost condamnati pt tentativa iar altii pt infractiunea fapt consumat, daca s-ar fi comis violul de catre un singur infractor ai fi retinut in sarcina acestuia tot 4 violuri?
Nu conteaza ca au fost 4,5...1000 de violuri. putea fi si unul singur. Ce mi s-a parut cel mai interesant e ca s0a retinut agravanta de la al.2 desi fiecare a violat pe cine a vrut dar separat de ceilalti deci la fiecare viol in fapt a fost decat un infractor.
Asta e si moitivul pt care v-am intrebat pentru ca si eu la fel ca si adrin credeam sa sunt 4 violuri simple insa era variana agravata. Cateva intrebari d'astea la examen si mai bine nu ma mai prezint
in cazul recidivei postcondamnatorii mari la persoane fizice daca se aplica doar pedeapsa amenzii care este sporul ? la cea postexecutorie e 2/3 .
Dar la cele mici: postcondamnatorie si post executorie care este sporul in caz de inchisoare si care este in caz de amenda doar ?
#-o nu mai inteleg nimic din Mitrache
oti a scris:
in cazul recidivei postcondamnatorii mari la persoane fizice daca se aplica doar pedeapsa amenzii care este sporul ? la cea postexecutorie e 2/3 .
Dar la cele mici: postcondamnatorie si post executorie care este sporul in caz de inchisoare si care este in caz de amenda doar ?
#-o nu mai inteleg nimic din Mitrache
Pai eu parca stiam ca in cazul recid. postcondamnatorii intra doar infr. care prevad detentiunea pe viata sau inchisoarea. Nicidecumm amenda. E posibil sama insel sau sa nu inteleg intrebarea ta.