Mai indaratnic decat @flory_m nu am intalnit !
Mai sus posteaza un citat, in care eu am solicitat autoarei acestui topic niste informatii referitoare la suprafata utila a scarii, a blocului, a asociatiei - si am dat ca exemplu si costurile salariale pe mp de suprafata utila, de la noi - toate acestea, pentru a intelege costurile salariale foarte mari de la dansa din asociatie, dar si de la alte unele asociatii.
Nu am discutat de nr. de persoane, ca acestea nu au nicio relevanta in discutia de fata.
Stimate floy_m, daca nu intelegeti ceva, va rog sa intrebati si poate unii dintre noi o sa va facem sa intelegeti.
Intrebare: pe ce baza legala stiti dvs. ca se "fac" salariile intr-o asociatie de proprietari?
Daca stiti, raspundeti scurt, fara citate si fara exemple de la dvs., unde observ ca sunteti in razboi cu toata lumea, da?
Daca nu stiti, nu amestecati merele cu perele si cereti ajutorul, sa va indrumam unde puteti citi, negru pe alb - apropo's de :
În ce lege ați văzut că se plătesc salariile celor angajați în Asociațiile de Proprietari în funcție de numărul persoanelor pentru care se zice că lucrează ?
Cred ca foarte curand voi abandona acet topic, deoarece plecam de la o discutie simpla si se ajunge la aberatii si chiar nu vreau sa ma mai amestec.