Martonze multumesc, nu mai gaseam acest topic.
referitor la domiciliul alternant: ANUMIŢI părerologi susţin că domiciliul alternant e benefic copilului.
Ca absolut orice de pe lumea asta, e evident ca si aceasta masura este acceptata de unii si respinsa de altii.
Eu cunosc copil care e foarte fericit asa. Insa stiu ca e gresit sa judeci dupa un singur caz. Ce este insa un adevar valabil este ca e cel mai bine pentru un copil sa aiba amandoi parintii implicati in viata lui daca se poate in parti cat mai egale.
Referitor la relaţia mea, am spus că a fost "o scurtă relaţie", care s-a deteriorat înainte de naşterea copilului, din cauza caracterului violent al domnului. De altfel, omul e fermecător, săritor, sociabil, curajos, tenace... aşa îl vede toată lumea, aşa l-am văzut şi eu, până a trecut la agresiuni fizice , poate am fost incompatibili; oricum, eu am refuzat continuarea relaţiei, cu riscul de a creşte copilul singură fiindcă cine a lovit odată, va lovi şi a doua oară.
Oricum ati spune, a fost suficient de lunga incat sa va hotarati si sa faceti un copil cu un om in care inainte de asta nu ati recunoscut o urma de disfunctionalitate. Semnele erau, sunt mereu, nu le-ati vazut. Majoritatea femeilor care au ales gresit au tatal absent, mort sau parintii divortati.
Nu mi-aţi răspuns la întrebare:cum va arăta viitoarea generaţie rezultată din copiii care cresc fără mamă, fără tată sau fără ambii, pe la mătuşi şi bunici?
La scoala la fiul meu nu creste nici un copil asa. Nici la scoala la copii prietenilor mei. Cum am mai zis, nu inseamna ca o intreaga generatie creste asa pentru ca dintre ei mai sunt familii in care parintii pleaca.
Toţi vor fi handicapaţi?
V-am rugat sa nu mai folositi gresit acest cuvant.
În ce priveşte statul la calculator, concluzionez cu suntem la fel, iar doamna Şobolan e mai harnică decât mine, asta e lumea de azi, virtualul bate realitatea şi munca la calculator este deja larg răspândită.
Eu sunt insurat, doamna Sobolan e fericita intr-o relatie, dumneavoastra sunteti singura care nu a mers mai departe.