avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problemele părinților despărțiți: pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problemele părinților despărțiți: pensie de întreținere, program de vizită, domiciliul minorilor etc.

Bună ziua,

Acest topic se vrea a fi un loc unde părinții despărțiți împărtășesc experiențe sau opinii despre modul în care trebuie gestionate / rezolvate problemele legate de minori, apărute după destrămarea cuplului.

Cu speranța că va fi util atât pentru forumul Dreptul familiei, în special, cât și pentru membrii comunității în general, vă doresc spor la postat.

O zi frumoasă tuturor!
Manuela
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
a fost saptaman de vacanta si sarbatoarea de Haloween.

Petrecerea de Haloween se face seara nu dimineata la 7 sau la 11.Dovlecii se aprind seara la 21 nu la 8 dimineata....Copii au avut petrecere facuta de 7-8 parinti in curtea baiatului de la Ploiesti.cu foc de tabar cu colinde...

Mama putea sa=l primeasca la concubin sau acasa la ea, nu ca un caine in parcarea unui hipermarket.Si repet putea sa i dea 50 ron de buzunar sau o bombona.

Merge la Bucuresti ca are 5-6000 salariu de contabila la OMW probabil la Ploiesti nu primea banii astia.
Cert e un singur lucru, copilul o refuza si stie de ce.Si a dat seamna ca a stat in abuz si nu mai vrea inapoi.Ii este frica ca daca se duce se poate sa fie oprit si el este fericit acum si cu viata lui.

-limbaj nepotrivit-
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
La fel stiu si fetita bursiera si baiatul care s-a lasat de tenis scarbit de cum venea tatal la lectiile pe care nu le platea niciodata etc si iar etc si sunt fericiti si ei si altii cu vietile lor, mai putin cand apar pandarii si atarnatorii, dar si atunci stiu ca e doar un epsod neplacut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
proastasatului, utilizator
Buna ziua,vreau sa explic si eu divortul meu de acum 3 ani.Eu sunt dintr un judet la 200 km distanta,Ne am casatorit in orasul lui si am ramas acolo,achizitionand un ap.prin banca.Am fost data afara din apartamentul nostru de el si mama lui,M am mutat cu chirie impreuna cu fetita.La inceput el a fost deacord sa mergem la un notar sa divortam,nu s a prezentat,din nou a facut programare si nu s a prezentat.Urmarita se fratele lui seara iesind de la servici si batuta in plina strada.Am fost la politie si nu am rezolvat nimic ca nu am avut martori.Am decis sa merg in tribunal.copilul cu domiciliul la mama,custodie comuna.dupa 2 ani mi am refacut viata printre care si un bebe.Am decis sa vin sa locuiesc la parintii mei deoarece sunt singura la parinti si conditii foarte bune.vreau sa zic ca numai in procese o tine,motivand ca fetita este neglijata din cauza celui mic,cs nu are conditii bune de trai aici(desi el stie ca a locuit si el aici 1 an)imi reproseaza ca nu sunt o mama buna,ca nu i am cumparat role si i a luat el,ca nu i am cumparat hoverboard si i a luat el.mai nou i a luat un telefon fetei si il tine sa il dea cat merge la el ,fetita plangand mereu cand vine inapoi acasa ca nu i da taty telefonul.nu i a cumparat fetitei un piX de cand a inceput scoala,nu ma pot intelege cu el in nici un fel.de fiecare data cand ii cumpara ceva la cateva luni imi scoate ochii ca i a luat el si nu eu.Mai nou imi "promite" ca va deschide iar proces la implinirea de 10 ani sa o poata lua el sa o creasca maicasa......
acest răspuns util
Asa este doamna Ps. Unii mai sunt cu venitul la usa si cam atat. Nu mai au nici speranțe, nici vise, nici lătrat. Iar parintele alienațor își vede de viata lui liniștit și fericit ca prezenta celuilalt părinte este doar un episod neplăcut și maxim un zgomot de fond. Minunat dacă asta își doresc unii. Ca acei copii ar fi putut avea o viata normala dacă nu se ocupa cineva sa-i abuzeze nu mai contează. Nu înțelegeam ce mai căutați pe forum. Sa ne împărtășiți bucuria “succesului”?
acest răspuns util
Deja se infunda mai multe, cliente din cein ce mai putine, penale pierdute, a si inca ceva impinsa pe scari si iesita din carti in multe cazuri..din cate stiu eu o singura mama mai merge cu ea si cazul personal...
In rest oficial ps nu ma mai reprezinta.....oare de ce?

Alte discuții în legătură

Minori si familie raluca_barbulescu raluca_barbulescu Buna ziua! Sunt despartita de 3 ani, am 2 copii de 4 ani si resp 8 ani. Copiii nu au fost vizitati de tatal lor de 2 ani. Acum prin programul de vizita ... (vezi toată discuția)
Remedii efective alienare parentala evidenta againstPAS againstPAS Citeam undeva ca singura sansa reala a parintelui alienat esta ca, pe parcursul procedurii de executare silita, parintele alienator sa isi epuizeze proprile-i ... (vezi toată discuția)
Alienarea parentala ce este de fapt ? brokenangel brokenangel Buna ziua, Va rog spuneti mi si mie daca se poate ce este si cum se manifesta ALIENAREA PARENTALA ? Cum poate cineva afirma despre parintele rezident ca ... (vezi toată discuția)