Am vorbit de egalitate, ca drepturi şi obligaţii. Copilul din discuţia noastră este de 2 ori "violat", de aceeaşi persoană: tata
VIÓL, violuri, s. n. Infracțiune care constă în fapta unei persoane de a avea raport sexual cu altă persoană prin constrângerea acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra sau a-și exprima voința. [Pr.: vi-ol] – Din fr. viol.
În definiţe, înlocuim "raportul sexual" cu " relaţii personale"
În primul caz, copilul a fost obligat să iubească cu forţa Poliţiei şi executorului, urmând să fie "violat" în continuare prin imposibilitatea de a-şi exprima voinţa.
Nu am nici un dubiu că respectivul tată nu de prea multă dragoste de copil s-a făcut casnic, ci pentru a controla copilul, să nu existe interacţiuni între copil şi mamă.
Nu e trist deloc de a-ţi ajuta colegii de suferinţă - a urma exemplul celor care au obţinut rezultate prin aceeaşi metodă, e trist doar pentru cei cărora li s-a deconspirat procedeul de a linşa mamele (sau tăticul cu 2 copii) : merg unii la alţii ca martori şi declară ceea ce am scris eu mai sus. Fiindcă gândurile şi poziţia corporală nu se pot verifica, şi totuşi, sunt introduse în definiţia alienării parentale de către susţinătorii săi.
Aţi omis să luaţi în calcul ceea ce scriu eu: În marea sa iubire, acest tată a solicitat şi obţinut, de la acelaşi Tribunal Prahova, DAUNE MORALE de 10000 lei , în dosarul penal! Nu ştiu dacă le-a incasat sau nu, dar mai are timp.
În primul rând, la OMW nimeni nu are salariul minim, în al doilea rând, la Ploieşti sunt suficiente locuri de muncă la OMW pentru ca doamna să nu facă naveta la Bucureşti, la sediul central , aşa că, logic, mama are o funcţie care e bine plătită - eu am scris salariul mediu ce este consemnat în presă, doamna trebuie să aibă peste salariul mediu, dar am calculat la medie.
Doamnă, faceţi parte din asociaţie şi sunteţi îndoctrinată, exact ca telespectatorii unui anumit post TV, părerea mea.
Nu discut absurdităţi de a cere mărirea pensiei alimentare în instanţă de către cel care nu plăteşte ani de zile cuantumul impus de instanţă prin hotărâre judecătorească. Repet, este teatru ieftin. Cu ani în urmă, un deţinut a chemat în judecată pe Dumnezeu, accesul la justiţie este garantat de Constituţie, fără discriminare şi fără exeprtiză psihiatrică anterioară.
Şi mai e ceva: acum se discută despre votarea unei legi care să ajute familiile monoparentale, un criteriu fiind venitul părintelui, care să nu depăşească de 1.5 ori salariul minim pe economie; pensia alimentară se ia în calcul la stabilirea venitului - nu-i totuna că în hotărâre scrie 200 lei sau 1000 lei, pe care omul nu-l plăteşte! Exact aşa o situaţie a fost descrisă aici, cu ani în urmă, când o mamă nu reuşea să primească un ajutor din partea primăriei fiindcă se lua în calcul pensia alimentară stabilită de instanţă, niciodată plătită de tată!
Medicul psihiatru de psihiatrie infantilă mi-a spus că
nu se pune problema alienării părinteşti faţă de un părinte cu care copiii nu au trăit viaţă de familie , răspunzând nedumeririi mele faţă de acuzaţiile ce mi le aducea tatăl copilului.