În ce priveşte disfuncţionalitatea domnului tată, citiţi despre psihopaţi şi vă lămuriţi, sunt greu de depistat şi necesită timp îndelungat de observaţie.
Nu sunt atat de greu de depistat, de regula iti dai seama sau ar trebui sa iti dai seama inainte sa faci un copil cu el.
Insa nu judecam viata dumneavoastra aici. V-am raspuns insa la exemplul dat de dumneavoastra cum ca ati fi ok cat tasnesc din tot ce scrieti semnele cum ca nu sunteti.
Eu nu am susţinut că nu sunt recăsătorită sau că nu am prieten
- daca aveti un partener nu l-ati mentionat niciodata desi ati povestit aici pe forum despre mama, tata si toti prietenii si cunoscutii cu diverse ocazii. La toate exemplele date de dumneavoastra, daca aveati un partener il mentionati pana acum. E evident ca nu exista.
La noi, s-au preluat părţi din legi şi fiecare interpretează cum vrea.
Perfect de acord.
Insa cand doi fosti parteneri se inteleg, este aiurea, urat si disfunctional sa te apuci tu pe un forum sa iti dai cu parerea doar pentru ca ai considera altceva.
Pana si cainele are o singura cusca?
Si ce daca? Daca acelor parinti si acelui copil ii este bine asa, ce va deranjeaza pe dumneavoastra? De ce dorinta asta apriga de a mentiona imediat si a trage de maneca cum ca nu e bine fara ca cineva sa va fi intrebat?
Pentru ca......nu e vorba despre asta. De fapt e vorba de ura impotriva nerezidentului fie ca el este fostul ginere sau un ilustru necunoscut de pe forum.