Fiindcă şi Biblia te învaţă să nu furi, să nu înşeli, să-ţi iubeşti aproapele!
Martonze, din ce stiu eu Biblia ar trebui sa fie indrumator pentru toti.
Oare cand nu doresti sa iti lasi copilul cu fostul partener si pleci cu el cand e ora programului de legaturi personale nu este furt? Cand ii zici copilului ca taica-su l-a batut cand era in burta desi nu e adevarat, nu e crima? Ca ucizi imaginea tatalui in sufletul copilului. Atunci cand fostul ginere vine la usa sa isi vada copilul si strigi "sobolanul!" la el, cata iubire de aproape este?
Mor de drag cand vad asemenea "credincioase" care se folosesc de Biblie doar pentru a incerca sa scoata in evidenta pacatele celuilalt insa la ele...fara numar. Impocrizie si disfunctionalitate maxima.
Aţi citit "Regii blestemaţi" de Maurice Druon? Acolo, blestemul unui condamnat la moarte s-a întins pe 13 generaţii!
Oh Doamne.......... sunteti in urma cu noutatile. Cica daca tai o gaina neagra la 12 noaptea trec toate blestemele. Parol!
iar acum, dus forţat la tată,
- nu a fortat nimeni copilul. Mereu a fost de fata un psiholog sau Protectia Copilului, nu a silit nimeni minorul sa mearga la tata.
Alienator scrie pe fruntea domnului casnic din Prahova!
Cum Martonze? Exista alienare parentala?
Si inca ceva, am vazut ca ati scris mai sus cum ca am mentionat ca sunteti o ratata pentru ca nu aveti o relatie. Nimic mai neadevarat. Chiar faptul ca nu puteti reda ceva fara mari exagerari arata cat de vatamata sunteti emotional si cat de stricat este filtrul prin care cerneti anumite lucruri.
Cazurile mentionate de doamna sobolan sunt peste tot pe internet. Datele infatisarilor sunt publice. Oricine poate merge sa vada ce inseamna de fapt abuzul si ce inseamna nebunia unor parinti. Din pacate este cum spune dansa, bietii copii intind mainile dupa parintii lor si sunt zmuciti si amenintati sa nu o mai faca. Ce sa mai vorbesc de cele doua fete care au fost batute de concubinul mamei. Ti se rupe sufletul sa vezi copilele cu ochii vineti. Sa stiti doamna Martonze ca si nerezidentii pot blestema ( figura de stil) iar la cum merge viata lor mai departe, cu bune, rele, noi familii si copii care asteapta sa se nasca si cea a rezidentilor este impietrita in singuratate, as zice ca se pricep la asta mai bine sau poate este doar dreptatea pe care o face viata?
Timpul le va cerne pe toate. Pacat insa ca sanatatea viitoare a unora se va baza pe rana de neimaginat a altora.