Acest topic se vrea a fi un loc unde părinții despărțiți împărtășesc experiențe sau opinii despre modul în care trebuie gestionate / rezolvate problemele legate de minori, apărute după destrămarea cuplului.
Cu speranța că va fi util atât pentru forumul Dreptul familiei, în special, cât și pentru membrii comunității în general, vă doresc spor la postat.
againstPAS
Utilizator 2din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce naiba aveti cu dna PS? Adica ce este ea inculpata? Are ea probleme cu penalitatile? Doamna ps isi duce linistita dementele pe spinarea, sanatatea si banii altora. Chiar daca ar fi familia ei. Nu o intereseaza in ce situatie isi pune apropiatii, clientele, prietenele atata timp cat are satisfactia unor victorii. Mai face o glumita (uneori este chiar amuzanta sa recunoastem), mai hihi, mai o jignire doua. Important este sa ramana in centrul atentiei, sa fie nevoie de ea, sa detina controlul, greul insa altii il duc si il vor duce. Cand va bucurati ca tatal isi petrece craciunul la un interfon, la usa copilului cateva minute sa nu va ganditi doamna PS ca nu va vor ajunge toate aceste mizerii la un moment dat. Ok, ii distrugeti pe cat se poate sarbatorile, enjoy the moment. Ca multe se mai schimba pe lumea asta.
Martonze
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
When, eu am 13 prieteni pe acest site , am refuzat peste 100, nu ştiu ce ocupaţie au aceşti prieteni.
Nu ştiu, la fel, care avocată îşi pierde clienţii, cine aruncă cadouri pe scară şi sincer, nu mă interesează. Mă regăsesc în postările d-nei ps, fiindcă sunt de acord cu argumentele dânsei, care sunt bine motivate şi, coroborate cu păţaniile mele, îmi confirmă ipoteza existenţei unui grup infracţional organizat, ţintit pe spolierea părinţilor care-şi cresc copiii, după despărţire.
Convingerea mea e întărită şi de sfaturile pe care le daţi aici, care nu susţin medierea, compromisul, ci trimit direct la război, ceea ce provoacă, negreşit, traumatizarea minorilor.
Acum, vă îmbătaţi cu apă rece că se vor vota noi legi, a la Norvegia - păi stimabililor, nu vă daţi seama că atunci, vor dispărea penalităţile, nu mai câştigaţi bănuţi de pe urma copilului, câştigă statul, oricum, duce lipsă de bani.Şi atunci, merită efortul? Pentru unii care nu pot dormi noaptea, merită, dar după ce şi-ar fi atins scopul, ce ar urma? Ia la rând următorul partener?
Da, cunosc multe cazuri, de pe site-urile asociaţiei şi de pe site-urile publice, acum, există informaţia.Există Rolii, unde vă regăsesc în toată splendoarea şi unde citesc şi argumentele "alienatorului" şi uite aşa, constatăm că nu există vânătăi ale copiilor, ci motocicleta şi laserul lui tata, că unul a executat acelaşi titlu cu 2 executori, în paralel, că altul a turnat supa în capul fetei, fiindcă fata nu a mâncat tot, ca urmare fata nu a mai vrut la tata, totuşi, mama a fost penalizată, ş.a.m.d. Aşa e cu informaţia.
Cat ridicol, mai bine zis nebunie! Cel care a amenintat, a batut, a mintit, a fugit de-a berbeleaca pe scari, a sfidat, a conlucrat cu infractorii de la parchet etc zice ca vine vremea platii! Pai exact asta s-a intamplat: vremea platii chiar a venit, de aici si petrecerea de la/cu interfon(ul)! Si sunt sigura ca in multe cazuri e abia inceputul. (mai ales acolo unde copilul intelege, de ex cum "taticul" nu plateste dar cere penalitati, Acolo sa vezi ce Craciunuri vor urma, de se va infunda interfonul de la spumele de la gurita)
vă îmbătaţi cu apă rece că se vor vota noi legi, a la Norvegia
nu dispar doar penalitatile, mai apare si problema ca nu mai poti fi country manager cu salariu minim pe economie, nu te mai dai in concedii de lux cu 1200 de lei salariu declarat etc, nu mai apari ca parazitul pe la gradinite private pe care nu le platesti, nu mai faci blat cu proprietarul ca platesti 100 de euro chirie pe un apartament in centrul orasului si altele asemenea.
Intre timp insa rezidentul bate campii si campiile cu copilul, vazandu-l cum creste, bucurandu-se de el si mai vizioneaza, intre 2 campi si campii si pe atarnatorul care, asemenea aurolacilor, se tavaleste pe jos in holul blocului, intr-un spectacol dezolant, pe masura a ceea ce el e: un zero barat.